Poziv na druženje s FFC borcima!

FFC 11 Osijek…

FFCZvijezde FFC 11 borilačkog spektakla koji će se održati u Osijeku 4. travnja Igor Jurković, Saša Milinković i Eddie Sanchez  družiti će se s vama ovog četvrtka s početkom u 19 sati.
Kako nam se FFC11 u Osijeku opasno približava i dani do eventa se odbrojavaju, FFC organizacija za sve ljubitelje borilačkih sportova, a posebno za poklonike naših boraca, priprema zanimljivu poslasticu. Vodeća regionalna i jedna od najpoznatijih i najkvalitetnijih borilačkih promocija u Europi, Final Fight Championship je prošlog tjedna potpisala sponzorski ugovor o suradnji s vodećim slovenskim i istaknutim regionalnim brendom u području sportske prehrane, dodataka sportskoj prehrani, proizvoda za mršavljenje te proizvoda za zdrav i sportski način života – Proteini.si.
Tgovina Proteini.si ovaj tjedan svim Osječanima otvara svoja vrata, a u četvrtak u 19:00 pozivamo sve obožavatelje da nam se pridruže na otvorenju njihova shopa u Ulici Stjepana Radića 38 u Osijeku na kojem će biti i Gloryjev poluteškaš Igor Jurković, lokalna borilačka zvijezda Saša Milinković, te bivši UFC-ov borac Eddie ‘The Manic Hispianic’ Sanchez.
Ovom će se prilikom svi poklonici borilačkih sportova imati priliku upoznati s našim borcima, družiti se s njima, pitati sve što ih zanima, slikati se, ali i dobiti ekskluzivne majice koje će borci potpisati.

Foto: FFC