fbpx

Aleksander Čeferin u utorak U svom filmu

Predsjednik UEFE Aleksander Čeferin

U utorak, 30. studenoga 2021. godine u 20.10 sati na Prvom programu Hrvatske televizije (HRT-HTV1) gost Tončice Čeljuske u emisiji U svom filmu je Aleksander Čeferin, predsjednik najjače i najbogatije nogometne federacije u svijetu UEFE, koja stoji iza najprestižnijih nogometnih natjecanja poput Lige Prvaka i Europskog Prvenstva.

Aleksander Čeferin

Da je nogomet najvažnija sporedna stvar na svijetu pokazalo se ovog proljeća kada je osnivanje Superlige i reakcija Čeferina bila svjetska vijest dana.

Aleksander Čeferin u emisiji govori o tome kako su izgledala ta dva dana kada se suočio s najozbiljnijom prijetnjom nogometu kakvog volimo, dva dana u kojima je srušio super ligu iza koje su stajali najbogatiji ljudi svijeta – od arapskih šeika, ruskih oligarka do američkih milijardera.

Prvi put je progovorio o tome je li bilo prijetnji i pritisaka i tko je bio s njim u najvažnijim trenucima njegove karijere.

Aleksander Čeferin će pričati i o svojoj karijeri, vrijednostima, te o tome kako je došao na vrh najmoćnije nogometne organizacije na svijetu.

U emisiji sudjeluje i Zvonimir Boban, njegov najbliži suradnik, kao i Luis Figo, nogometna legenda.

Aleksander Čeferin

A prigodom njegova gostovanja u emisiji U svom filmu Aleksandera Čeferina je primio i novi glavni ravnatelj HRT-a Robert Šveb.

Foto: Press – Renato Branđolica za HRT