fbpx

Massimo: Oni pjevaju iz čiste ljubavi!

Slavljenički koncert…

Počašćen sam što ću s klapom Cambi proslaviti njihov 30. rođendan, kaže Massimo

MassimoKlapa Cambi nije jedna od onih klapa nastalih u posljednje vrijeme koje su jednostavno ukusom hrvatske publike počele postizati uspjeh i zarađivati. Klapa Cambi je skupina pjevača, arhaičnog hrvatskog pjevanja, i to već dugo rade iz čiste ljubavi. Ozbiljnost pristupa strukturi kompozicije i veselje izvedbom je tkivo koje povezuje klapu Cambi i mene. Počašćen sam biti njihovim gostom na koncertu 17. listopada u Lisinkom – rekao je Massimo.
Manje od mjesec dana ostalo je do velikog slavljeničkog koncerta klape Cambi u zagrebačkom Lisinskom, a četiri dana kasnije i u zadarskom Arsenalu. Klapa Cambi iz Kaštel Kambelovca 17. listopada velikim koncertom u Lisinskom proslavit će 30 godina postojanja uz goste Massima, Harija Rončevića i Nenu Belana.
Cambi će na koncertu izvesti presjek cjelokupne karijere, počevši od a cappella izvedbi, preko prepjeva Gibonnijevih pjesama sve do autorskih djela. Uz njihove velike hitove ‘Kriva karta’, ‘Ne more mi bit’, ‘Od zipke do križa’, ‘Moreš li razumit’, ‘Popucale rebatine’, ‘Kamena’, ‘Lipoto moja’, najnoviju ‘Noćas viruj zvizdama’ Lisinski bez imalo sumnje čeka koncert za pamćenje.
Povodom jubilarnog rođendana, klapa Cambi je pripremila i novi, dvostruki, kompilacijski album ‘Best of’.

Foto: Mario Krištović – Press arhiva