Ekskluzivno: Tea Blažević otkriva zašto je otišla s RTL-a
Piše: Gordana Malašić Lazić On 28 lis., 2015 At 04:58 PM | Categorized As Naslovnica, Vijesti | With 0 Comments

Sad je na N1 televiziji:

Dobila sam priliku na stručan i ležeran način gledatelje uživo izvještavati o vremenskim (ne)prilikama. Gledateljima želim pokazati da sam spremna prognozirati vrijeme i pod kišobranom pored Save koja prijeti izlijevanjem, rekla je Tea ekskluzivno za portal Scena.hr

Tea BlaževićTea Blažević se od 1. rujna pridružila timu N1 televizije. Tea je na RTL -u tri godine vodila vremensku prognozu. Kaže kako se na N1 televiziji odlično snašla jer ima divne kolege.
– Na RTL-u sam mnogo naučila u svakom pogledu i upoznala divne ljude od kojih neke i dalje svakodnevno kontaktiram. Ali život je prepun izazova na koje treba odgovoriti. Jedan takav je upravo N1 televizija i emisija ‘Novi dan’, gdje sam dobila priliku na stručan, zanimljiv i ležeran način, gledatelje svakodnevno uživo izvještavati o vremenskim (ne)prilikama – objasnila je Tea. Posebno joj se sviđa što sad ide i na terene te se tako približila gledateljima.
– Vrlo mi je važno biti bliska s gledateljima kojima želim pokazati da sam podjednako spremna analizirati i prognozirati vrijeme i pod kišobranom pored Save koja prijeti izlijevanjem ili na Masleničkom mostu koji je na udaru orkanske bura – otkriva Tea. Kaže kako je od djetinjstva bila sklona prirodnim znanostima.
– Tijekom studija najviše sam se pronašla u meteorologiji, odnosno sinoptici u koju sam se zaljubila na prvi pogled – kazala je voditeljica vremenske prognoze. Dodaje da voli učiti te se stalno usavršava u okviru seminara i radionica kao član meteorološkog i agrometeorološkog društva.
– Posao na N1 televiziji za mene je vrlo pozitivna promjena koja me još više ohrabrila u mom putu prema naprijed – rekla je lijepa Tea.

Foto: Tea Blažević priv. album

comment closed