fbpx

Lijepa Dora Lipovčan prošetala modnom pistom!

– Bilo mi je super. Osjećala sam laganu ‘frku’ jer sam prvi put bila u toj ulozi i situaciji, ali oko mene je bila tako dobra i zabavna ekipa da me trema brzo prošla. A najviše su me se dojmila nasmijana lica u publici što nije čest slučaj na modnim revijama. Drago mi je da sam nosila prekrasne haljine moje drage Ivane Popović čije kreacije godinama i privatno nosim, a i da me Robert Bantić uzeo ‘pod svoje’, to bi isto mogao bit početak jednog divnog prijateljstva… – ispričala nam je Dora Lipovčan.

Dora Lipovčan

Glumica je jučer kazališne daske zamijenila modnom pistom u kreaciji dizajnerice Ivane Popović u foajeu kina Studenskog centra. Tamo je bila prva eko revija koju su nosile osobe iz javnog života, a u sklopu 10. Velesajma Kulture. Dora se fantastično snašla na modnoj pisti. Nosila je kreaciju poput prave manekenke. Uz žestok zvuk bubnjeva kluba ‘Dobre Vibracije‘, u odličnoj atmosferi pistom su prošetali i glumci Iskra Jirsak, Kristijan Ugrina, Natalija Đorđević te glumac NevenAljinović Tot. Nosili su modne kreacije Roberta Bantića-Robantica, Ivane Popović, DRUIDA, I-tunike, Petre Puž Novoselac, udruge Ruta i The Baga.

Modna revija

Modne dodatke su predstavIli Alma Salimović ‘Rubber & Rostfrei’, Fis, T head, Plavi Plavet i WoodLand. 10.Velesajam Kulture napravljen je u suradnji s udrugom PMS (Prostor Manufakturne Slobode) te njihovim glavnim pokroviteljem Dona 100% premium.

Foto: Press