fbpx

Bojan Jambrošić: Volim udobnu odjeću, nemam fetiš!

Šopingholičar…

Bojan ne voli provoditi puno vremena u kupovini, a za modne kombinacije na nastupima brine se stilistica

Bojan Jambrošić– Po mom mišljenju svaki muškarac bi trebao imati u svom ormaru ono u čemu se osjeća dobro. Iako bi definitivno trebalo imati jedno odijelo za neke posebne trenutke, smatram da u današnjem vremenu ne postoji neki ‘must have’ već je bitna kreativnost – naglasio je Bojan Jambrošić za portal Scena.hr. Glazbenik kaže kako nije šopingholičar jer to nije nešto na što bi trošio svoje slobodno vrijeme.
– Više volim vrijeme provesti u prirodi, teretani, na biciklu, s prijateljima i obitelji – kazao je Bojan. Pjevač odabire odjevne kombinacije u kojima se osjeća najugodnije.  U odijevanju nema fetiš.
Bojan Jambrošić– No sunčane naočale su nešto na što volim više obratiti pažnju – otkrio je. Bojan je u posljednje vrijeme dobio puno pohvala za styling.
– Za moj styling se brine moja draga prijateljica stilistica Nikolina Poropat kojoj se moram zahvaliti jer nakon što je ona preuzela brigu, dobio sam puno pohvala za izgled. Njoj najviše i bez imalo razmišljanja dajem slobodne ruke – objasnio je. Bojan većinu ljeta provodi radno.
– Nastupao sam u Poreču, Dramlju, Omišu, Zadru, Sloveniji… Nastojim uvijek spojiti ugodno s korisnim. Jako se veselim i nastupu na Krapinskom festivalu 12. i 13. rujna. Nakon svega, planirao sam jedan put u Portugal  jer volim putovati i smatram da su putovanja za čovjeka veliko bogatstvo – kazao je Bojan. Glazbenik radi i na trećem albumu.

Foto: Privatni album