fbpx

Colonia pjeva o zabranjenoj ljubavi u pjesmi Ljubavnici!

Colonia– ‘Ljubavnici’ je jedna specifična ljubavna pjesma koja govori o zabranjenoj ljubavi između dvoje ljudi, o situaciji u kojoj se to dvoje ljudi zaista vole ali ne smiju biti skupa… Kako inače takve ljubavne priče završavaju, tako i ova ima nesretan završetak i upravo zbog toga mislim da je ovo pjesma u kojoj će se mnogi naći… – otkrio je autor glazbe i aranžmana nove pjesme Boris Đurđević. Dodaje da će se nova pjesma naći na novom albumu Sinova Ravnice. Grupa Colonia i tamburaški sastav Sinovi Ravnice snimili su novi duet ‘Ljubavnici’.
Ni uvijek energična i nasmijana Indira Vladić ne skriva oduševljenje novim duetom pa priznaje kako su joj upravo oni s tamburašima uvijek bili najbliže srcu.
– Tamburaša je uvijek puno, onda znaš da to znači puno grljenja, puno ljubljenja, puno nježnosti – ovaj put ih je bilo šest tako da je i ljubav u pjesmi bila zaista velika! Tambura mi je uvijek bila u srcu i duši, a ovaj put je ekipa zaista bila fantastična, uživala sam u svakom trenutku – istaknula je Indira.

Foto: Boris Đurđević

[vsw id=”fg44iUj4B68″ source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]