fbpx

Zašto su Francuskinje mlade i u pedesetima

V.B.Z. i L’Occitane predstavljaju bestseler Zašto su Francuskinje mlade i u pedesetima

V.B.Z. je upravo objavio novi francuski bestseler, Zašto su Francuskinje mlade i u pedesetima u suradnji s francuskim brendom vrhunske kozmetike L’Occitaneom. U ovoj duhovitoj i uzbudljivoj knjizi francuska publicistica i poslovna žena Mylène Desclaux nježno i iskreno govori o tome što se promijenilo (ili ostalo isto) kad je napunila pedeset godina. Govori i o tome kako je ona sama, ali i njezina okolina, prihvatila tu činjenicu.

Francuskinje

Do pedesete godine žene se u najvećoj mjeri bave karijerom i/ili obitelji. Sada je vrijeme da se pedesetogodišnjakinje posvete sebi i otkriju novu energiju. Vrijeme je za renesansu, za nježno reprogramiranje, za obnavljanje. Britak humor i već poslovični francuski šarm ono su čime autorica uzima maksimum od srednje dobi. U ovoj knjizi Desclaux daje savjete o ljubavnim i prijateljskim odnosima, o seksu, modi, dejtovima, njezi kože, prijateljstvima, djeci, ljepoti i o svemu onome što Francuskinje čini jedinstvenima.

Iskoristite svoje pedesete – na pariški način

Knjiga Zašto su Francuskinje mlade i u pedesetima poučit će vas kako uživati u jednostavnim stvarima i iskoristiti svoje pedesete – na pariški način. Za mladolik izgled kože i božanstven osjećaj njege na francuski način, pobrinut će se L’Occitane, raskošnim poklonom za prvih 500 kupaca knjige.

Preostaje jednostavno opustiti se uz knjigu te uz mirise i teksture francuske kozmetike – baš poput prave Francuskinje!

Ova vesela i zabavna knjiga nudi nam popis svih onih dobrih stvari kad se tuga, nemoć, bijes ili malodušnost umiješaju u naš život: autorica nam kroz svakodnevne situacije i promišljanja o njima daje uvid u svoju najdublju intimu, i čini to šarmantno i duhovito.

Zašto su Francuskinje mlade i u pedesetima
Prevela: Sandra Karić
Narudžbe i više o knjizi

Foto: Press V.B.Z.