fbpx

Premijerno na malim ekranima: Dinastije

HRT…

Hrvatska radiotelevizija premijerno prikazuje BBC-jevu dokumentarnu seriju Dinastije

DinastijeOd subote 21. rujna 2019. godine, na Drugom programu (HRT – HTV2), HRT premijerno prikazuje BBC-jevu dokumentarnu seriju Dinastije. Ova fascinantna serija snimana je više od četiri godine na veličanstvenim svjetskim lokacijama i intiman je prikaz života nekih od najkultnijih životinja na svijetu. Kroz 6 epizoda upoznat ćete svijet dinastijskih borbi za moć i obiteljskih izdaja, koji je dramatičniji nego u bilo kojem romanu. Kako pratimo njihove priče, svjedočimo nevjerojatnoj odlučnosti životinja u zaštiti obiteljske loze kad su suočene sa suparnicima ili kušnjama teških uvjeta u kojima žive. U ovoj prekrasno snimanoj seriji voditelj David Attenborough istražuje složene odnose pet najslavnijih i najugroženijih životinja te prikazuje timski rad koji im je potreban za zadržavanje teritorija.
Od afričkog divljeg psa, koji se mora sukobiti s ambicioznom kćeri u opasnoj borbi za dragocjeno lovište, do mužjaka čimpanze, koji se očajnički pokušava vratiti na vlast nakon što ga je potukao suparnik u čoporu, serija vas uvlači u svaki dirljivi trenutak i svaku tužnu izdaju kojom jedinke nastoje stvoriti dinastiju koja će vladati generacijama.
Prvu epizodu dokumentarne serije Dinastije gledajte u subotu 21. rujna na Drugom programu Hrvatske televizije u 20.05 sati.

Foto: Press