fbpx

Filip Ude u finalu Dohe!

Svjetski kup…

Novi uspjeh hrvatske gimnastike – Filip Ude plasirao se u finale

Filip Ude– Bila je dosta jaka konkurencija danas. Svi smo bili stisnuti u tri-četiri desetinke boda. Jako sam sretan što sam ušao u finale i što sam uspio odraditi svoju vježbu od početka do kraja. Napravio sam malu pogrešku, pa početna ocjena nije bila kolika je trebala biti. Zadovoljan sam na kraju jer smo bili u zadnjoj grupi, pa smo morali čekati tri-četiri sata. Sve u svemu, zadovoljan sam, i u finalu ću probati barem ponoviti ovu vježbu – rekao je Filip Ude.
Hrvatski gimnastičar Filip Ude plasirao se u finale Svjetskog kupa u Dohi. Bivši svjetski, europski i olimpijski viceprvak u kvalifikacijama konja s hvataljkama zauzeo je sedmo mjesto. U žestokoj konkurenciji treće postaje Svjetskog kupa u ovoj godini, Filip Ude pronašao je put do finala na drugom natjecanju za redom. Ocjena 14,533 ovoga je puta bila dovoljna za sedmo mjesto i novo finale.
Finale konja s hvataljkama u kojemu će nastupiti Filip Ude na rasporedu je u petak, dok će preostali dio hrvatske reprezentacije – Ana Đerek i Tin Srbić, svoj put u finale tražiti u kvalifikacijama partera i grede, odnosno preče.

Foto: Press – Hrvatski gimnastičarski savez