fbpx

Antea Kodžoman: FIFA TV ekipa oduševljena Lokomotivom!

Ekskluzivno…

Antea Kodžoman– Atmosfera je bila odlična. Televizijska ekipa će danas snimiti i grad Zagreb, a kasnije i nogometnu utakmicu NK Lokomotiva – Osijek. Jako mi je drago što će cijela emisija biti posvećena NK Lokomotiva. Iznenadila sam kad sam dobila njihov poziv i želju da naprave emisiju o NK Lokomotiva, a u razgovoru su rekli da im je Lokomotiva jako zanimljiva jer postiže uspjehe i stalno je pri vrhu – rekla je direktorica marketinga NK Lokomotiva Antea Kodžoman ekskluzivno za portal Scena.hr.
Snimateljska ekipa FIFA TV iz Londona je jučer posjetila kamp NK Lokomotiva na Kajzerici. U sklopu emisije FIFA Mundial u kojoj se predstavljaju sudionici Svjetskog Prvenstva u Brazilu, snimili su poseban prilog o NK Lokomotiva povodom stote obljetnice kluba. Razgovarali su sa upravom, glavnim trenerom Ivkovićem i igračima te s direktoricom marketinga NK Lokomotiva lijepom Anteom Kodžoman. Poseban naglasak su stavili na uspon kluba u proteklih šest godina.
Reportaža će se prikazati u emisiji FIFA Mundial koja će se emitirati diljem svijeta na svim nacionalnim TV postajama od Južne Amerike do Europe.

Foto: Press