fbpx

Doris Pinčić u adrenalinskoj avanturi!

Cetina…

Začini svoje ljeto

Doris Pinčić– Zip Line je prekrasno iskustvo, vrlo povezujuće s prirodom i to mi se posebno svidjelo. Najljepše od svega je što ga može isprobati doslovno svatko, važno je samo biti otvorenog duha i spreman na avanturu. Što se tiče straha, stvarno se ne treba bojati jer ekipa koja nas je dočekala ulijeva povjerenje i vidi se da su to profesionalci koji znaju što rade. Preporučila bih svakome, a sigurna sam da ću se i sama još koji put vratiti – rekla je dobro raspoložena voditeljica Narodnog radija Doris Pinčić.
Kanjon Cetine nedaleko od Omiša jučer su posjetili zanimljivi gosti. Zip Line luda je adrenalinska vožnja kanjonom na koju se odvažila i voditeljica Doris Pinčić, a po 2 km dugoj sajli spustila se u društvu troje najsretnijih slušatelja kampanje Začini svoje ljeto.
Doris PinčićKampanja najslušanijeg radija u Hrvatskoj Začini svoje ljeto cijeli će srpanj i kolovoz, tri puta dnevno, nagrađivati slušatelje. Najsretnije među njima ekipa Narodnog radija vodit će na najljepša mjesta u Hrvatskoj. Nacionalni parkovi i parkovi prirode, eko sela, ludi adrenalinski izleti poput  raftinga, bungee jumpinga, aquagana, samo su neke od uzbudljivih lokacija koje će sretnim slušateljima ovo ljeto začiniti i učiniti posebnim.

Foto: Press