fbpx

FOTO: Valentinovo Fever za pamćenje!

Hypo centar…

Valentinovo FeverNajromantičniji dan u godini obilježen je sinoć jedinstvenim slavljem ljubavi uz Mariju Husar. Uz Valentinovo Fever uživalo je više od 500 gostiju u zagrebačkom Hypo centru. Stihove najpoznatijih pjesama iz mjuzikala uz Mariju Husar pjevali su i Maya Sar, Vanda Winter, Sementa Rajhard, Damir Kedžo te učenici škole pjevanja Husar&Tomčić. Modna dizajnerica Matija Vuica i ove se godine pobrinula za Marijin veličanstven izgled.
– Četvrta godina, puno emocija i najvažnije od svega puno srce! Moji koncerti za Valentinovo uistinu su obilježili moj život, a iskreno hvala svima koji su ovu posebnu večer odlučili provesti ovdje sa nama. Hvala i mojim dragim prijateljima koji su pjevali večeras sa mnom. Bilo je nezaboravno i neponovljivo – rekla je nakon završenog koncerta dirnuta Marija Husar.
Valentinovo FeverU sjajnim interpretacijama Marije i njenih prijatelja u Hypo centru uživao je i zagrebački Gradonačelnik Milan Bandić ali i brojni poznati iz društvenog života poput glazbenice Ivane Husar Mlinac, operne dive Martine Tomčić Moskaljov koja je došla u društvu supruga Ženje, glumca Vedrana Komeričkog, voditelja Maria Petrekovića, TV urednice Hane Tabaković, bivše manekenke Adrijane Dejanović, glazbenika Alena Hržice te brojni drugi.
U večeri ispunjenoj emocijama poseban glazbeni repertoar goste je pozivao na pjevanje ali i plesanje kojem mnogi nisu odoljeli, dok su vrhunske gastro delicije i probrana vina slavlju ljubavi pridodali posebnu čar i učinili ovogodišnje Valentinovo uspomenom za cijeli život.

Foto: Ivan Lovrić

Fotogalerija: [nggallery id=370]