fbpx

Lomače se vraćaju na Kaptol!

Kaptol – Crna kuća

Na Kaptolu će uskoro opet gorjeti lomače! Najveći i najurnebesniji kazališni spektakl u regiji Crna kuća – mjuzikl u boji prvu je sezonu zatvorio s više od 20.000 gledatelja i prepunim dvoranama u kojima se tražila karta više, ali i brojnim pitanjima koja su ostala bez odgovora. Hoće li neodoljivo zli biskup Hudi napokon pošteno izblagosloviti vješticu Rosu ili će zbog zlih nepodopština ponovo ostati ponižen? Što nam donosi ljubavna priča zaljubljenih Gričanki? Tu je i novo čudo rasplesanog franjevca koji svijetli u mraku te još brojne dogodovštine koje nas očekuju u nastavku čarobne priče Kaptola iz 16. stoljeća.

Kaptol

Druga sezona urnebesne Crne Kuće, koja svoja vrata ponovo otvara 18. listopada 2013. u 19.30. sati u Kino dvorani Studentskog centra u Zagrebu, neće nam donijeti odgovor na baš sva pitanja ali će zato donijeti još luđu zabavu, još više smijeha i još raspjevaniji i rasplesaniji ansambl kojeg predvodi popularni pjevač Damir Kedžo u ulozi biskupa Hudija, te neponovljivi tim glumaca Hrvoje Foretić, Dunja Fajdić, Antonia Barišić i Marija Kolb.

Damir Kedzo

Jesen u gradu biti će ispunjena pjesmom, plesom, vriskom i intrigama s Griča i Kaptola, novim ljubavnim jadima gričkih šopingholičarki i vještica, pomno smišljenim nepodopštinama zlog biskupa Hudija, te bogatom kostimografijom koja ostavlja bez daha. Zarazan humor, pregršt originalnih glazbenih hitova koji se izvode uživo uz vrhunski bend, do sada neviđeno bogatstvo kostima i majstorska režija jamčili su vrhunsku zabavu protekle sezone, te spektakl koji je udario nove temelje hrvatskog mjuzikla.
Svi oni koji do sad nisu imali prilike pogledati ovu urnebesnu komediju bez dlake na jeziku, priliku za nezaboravnu zabavu i pregršt smijeha imaju već za desetak dana.
Ulaznice za predstavu 18. listopada 2013. od 19.30 sati mogu se kupiti po cijeni od 80, 100 i 120 kn putem servisa www.ulaznice.hr ili na blagajni Studentskog centra.