Antea Kodžoman – Valentinovo u društvu prijateljice
Piše: Gordana Malašić Lazić On 14 velj., 2016 At 09:24 AM | Categorized As LifeStyle, Moda, Naslovnica, Vijesti | With 0 Comments

Lijepa, uspješna, a sama…

Direktorica marketinga nogometnog kluba Lokomotiva za portal Scena.hr otkriva kako je u mladosti bila jako sramežljiva te se prisjetila Dana zaljubljenih u školskim klupama

Antea Kodžoman

Antea KodžomanAntea Kodžoman kaže da bi se voljela zaljubiti, ali njezino srce još uvijek nije nitko osvojio.
– Valentinovo ću tako proslaviti u društvu prijateljice – rekla je lijepa direktorica marketinga nogometnog kluba Lokomotiva za portal Scena.hr. Antea se prisjetila Dana zaljubljenih u školskim klupama.
– Ja sam tada bila jako sramežljiva. Bile su to simpatije, mala pisamca sa srcima, poneki cvijet na školskoj klupi… – otkrila je. Antea se dugo godina bavila manekenstvom, završila je Ekonomski fakultet, a u lipnju 2013. godine dobila je posao u Lokomotivi kao direktorica marketinga. Bivša manekenka brzo se snašla na novom poslu.
– Iako nisam prije pretjerano pratila nogomet, brzo sam se uključila. Dosta dugo sam tražila posao i zaista sam sretna što sam zadovoljila kriterije. Baš uživam u novom poslu – rekla je tada Antea za portal Scena.hr. No Antea i dalje prati modu te je često u prvim redovima na modnim revijama.

Foto: Antea Kodžoman priv. album

comment closed