fbpx

Potvrđeno: Justin Bieber stiže u Hrvatsku!

U studenom….

Pop zvijezda u studenom sljedeće godine nastupit će u zagrebačkoj Areni, u sklopu “Purpose World Tour”!

Justin Bieber

Justin BieberSvjetska glazbena zvijezda Justin Bieber po prvi put stiže pred hrvatsku publiku 9. studenog 2016. godine, u sklopu svoje velike turneje kojom promovira nedavno objavljeni studijski album ‘Purpose’. Zagrebačka Arena našla se na listi koncertnih postaja koje će Justin Bieber posjetiti u sklopu europskog dijela ‘Purpose World Tour‘, koju započinje sljedeće godine.
Miljenik ne samo hrvatske, već i svjetske publike, zasigurno je jedno od najvećih aktualnih pop imena koje je obilježilo proteklo desetljeće – uspješnim singlovima, milijunskim nakladama studijskih izdanja, rasprodanim svjetkim turnejama. Kanadska zvijezda našla se čak tri puta i u Top10 Forbesove liste najutjecajnijih zvijezda današnjice. Justin Bieber hrvatskoj će publici tako uživo predstaviti svoje nedavno objavljeno novo studijsko izdanje “Purpose”, najavljeno krajem ljeta #1 hitom ” What Do You Justin BieberMean? “. Najavni singl postao je jedan od njegovih najvećih uspjeha, osvojivši u premijernom tjednu vrh Billboardove radijske pop songs ljestvice. “What Do You Mean?” jedini je Justinov singl koji je dostigao #1 istovremeno u SAD-u, Velikoj Britaniji i Kanadi. Na izdanju se još mogu naći odličan singl koji su originalno objavili Skrillex i Diplo – “Where Are Ü Now”, na svom albumu “Jack Ü”, drugi singl “Sorry”, koji je suradnja s producentima Skrillexom i Blood Popom te svježe predstavljena pjesma”I’ll Show You”. Za omot novog izdanja pobrinuo se Renta (Marquis Lewis), svjetski priznat graffiti umjetnik iz Los Angelesa koji je do sada radio i za Nike te Louis Vuitton.
Ulaznice za koncert bit će dostupne u prodaji putem sustava Eventim, a kretat će se u rasponu od 365 do 1465 kuna za VIP.

Foto: Press