fbpx

Maya Sar oduševila publiku u Zagrebu!

Maya Sar, Ivana Husar Mlinac i Marija Husar Rimac foto by pressU intimnoj atmosferi svoj prvi zagrebački koncert u Vip clubu imala je kantautorica Maya Sar. Predstavila je album ‘Krive riječi’, kojeg je početkom ljeta objavila u nakladi Aquarius Recorsa. Koncert je počela i završila s pjesmom ‘Korake ti znam’ s kojom je predstavljala Bosnu i Hercegovinu na Eurosongu, a zatim je zapjevala ‘Krive riječi’, ‘Milovanja, ‘More nemira’…
Ivana Kindl foto by pressNa pozornici joj se pridružio Marijan Brkić Brk, s kojim je otpjevala aktualni singl ‘O meni nikom ne pričaj’. S Ivanom Husar Mlinac i Marijom Husar Rimac pjevala je ‘Moj je život moja pjesma’, koju je Maya napisala kako bi pomogla podizanju svijesti žena o prevenciji raka.
Publiku je oduševila kad je izvela pjesmu Indexa ‘Kad ne bude mene’ ili Runjićevu ‘Potraži me u predgrađu’, a posebno sevdalinkom ‘Kraj potoka bistre vode’.
Sat i pol glazbene poslastice pratili su glazbenici poput Ivane Kindl, Zorana Predina, Matije Dedića, koji je i sudjelovao u nastanku ovog albuma, Nikše Bratoša, Alana Bjelinskog, Lea Dekleve i Mire Ungara.