Ekskluzivno s Tajlanda – Stephan Lupino odmara na Phuketu
By redakcija On 6 sij., 2018 At 04:35 PM | Categorized As LifeStyle, Moda, Naslovnica, Reportaže, Vijesti | With 0 Comments

Tajland…

Stephan Lupino

Stephan Lupino, Zita– Svima u Hrvatskoj sve najbolje u 2018. godini. Ovdje na Phuketu feštam, radim skulpture u pijesku, skiciram nove radove i punim baterije – rekao je ekskluzivno za portal Scena.hr Stephan Lupino.
Naš najpoznatiji umjetnik i svjetski fotograf Stephan Lupino već tradicionalno Novu godinu je dočekao na Phuketu, na Tajlandu. A nakon godine koja je bila ispunjena Lupinizmom i uspjehom umjetnikovih radova koje su posjetile mnoge svjetske destinacije, na odmoru na Tajlandu s umjetnikom je i njegova kći Zita.

Zita

– Ovdje kao i svake godine uživam u društvu domaćeg stanovništva, uživam u njihovoj hrani, a inspiracije za nove radove ne nedostaje – otkrio je umjetnik za Scena.hr.

Stephan Lupino

Iza Lupina je vrlo uspješna godina u kojoj je Lupinizam dotakao mnoge svjetske gradove jer su njegove izložbe u Beču, Minhenu, Grazu i New Yorku privukle veliku pozornost.
– U Hrvatsku se vraćam sredinom siječnja 2018. i onda kreću pripreme za veliku izložbu sredinom ožujka u Klovićevim dvorima.

Foto: Stephan Lupino priv. album
Fotogalerija:

comment closed