fbpx

Profokus: Poziv za natjecanje u Nail Designu – Proljetni Nail Dizajn!

Zagreb…

Proljetni Nail Dizajn 8. ožujka u organizaciji Učilišta Profokus

Učilište Profokus

Učilište ProfokusUčilište Profokus poziva sve zainteresirane učenice i učenike srednjih škola da se prijave na prvo i jedinstveno natjecanje za dizajn noktiju pod nazivom ‘Proljetni nail dizajn‘ koje će se održati 8. ožujka 2019. godine u organizaciji Učilišta Profokus i tima Beauty & Hair Expo Zagreb Zagrebačkog velesajma.
Tema natjecanja, ‘Proljetni nail dizajn’, ima širok spektar motiva, a inspirirana je dolaskom proljeća, ponovnim buđenjem prirode i povratka zimom dugotrajno zatomljenih osjećaja. Zadatak natjecanja je ukrasiti i oslikati VEĆ IZGRAĐENE NOKTE, koji mogu biti prirodne dužine ili produženi, ali obavezno prethodno gelirani ili tretirani trajnim lakom. Na zadanu temu mogu se ukrašavati raznim tehnikama – 3D dizajnom, gelom ili akrilom te oslikavati gelovima, trajnim lakovima, običnim lakovima i akrilnim bojama. Natjecateljima je dozvoljeno ukrašavanje glitterima i ukrasnim cirkonima kao i kamenčićima te ukrasnim folijama za nail art.
Od natjecatelja se prvenstveno očekuje vještina i preciznost u radu. Prilikom ocjenjivanja će se najviše razmatrati ideja, kreativnost u razmišljanju i realizacija teme.
Naglasak je na OSLIKAVANJU, a ne na tehnici izvedbe gela, jer je primarna svrha ovog natjecanja poduprijeti mlade, inovativne pojedince koji se još obrazuju, kako bi vježbali i prezentirali do sada stečena znanja i kvalitetno razvijali svoje talente.
Cilj natjecanja je mladim talentima pružiti kreativno vodstvo kao i mogućnost predstavljanja svog potencijala i stečenog znanja stručnjacima iz struke, potencijalnim poslodavcima, suradnicima i široj javnosti. Najboljim natjecateljima osigurani su izvrsni sponzorski paketi s kvalitetnom profesionalnom opremom koja će im olakšati razvoj daljnjih vještina i ulazak na tržište rada.
Natjecanje će se održati na Zagrebačkom velesajmu, na pozornici Beauty & Hair Expo Zagreb, a natjecatelji moraju ponijeti svoj vlastiti pribor i preparate.
Vrijeme predviđeno za dizajn noktiju je ograničeno i iznosi 2 sata i trideset minuta.
Prijave su otvorene do 25. veljače 2019., a upute za prijavu pogledajte na linku.

Foto: Press – Profokus