fbpx

Ivan Rakitić: Idemo Vatreni, čestitam svima, hvala navijačima!

Francuska…

Ivan Rakitić, Luka Modrić, Dario Srna– Idemo Vatreni, čestitam svima, hvala navijačima! Posebno Luka Modrić – napisao je naš reprezentativac Ivan Rakitić na društvenoj mreži nakon utakmice protiv Turske na Euro 2016 u Francuskoj.
Izbornik reprezentacije Ante Čačić nakon utakmice čestitao je igračima na odličnoj utakmici. Zadovoljan je jer je momčad bila kompaktna. Kazao je kako mu je žao što nije došlo do realizacije drugog gola jer bi igračima bilo lakše. Drago mu je, dodaje, da se Luka Modrić postavio kao lider momčadi.
– S ovakvim Lukom sam optimist – ističe Čačić za HRT. Dodaje da je ovo bila važna utakmica, ali sad se već ekipa mora okrenuti prema sljedećoj utakmici s Češkom. Čačić se zahvalio i navijačima koji su snažno bodrili našu reprezentaciju.
-Pokazali smo da smo civilizirana nacija i na terenu i na tribinama – zaključio je Čačić.
Nakon fenomenalne utakmice u prvom kolu protiv Turske, Vatrene u drugom kolu očekuje utakmica protiv Češke u Saint-Etienneu 17. lipnja u 18,00 sati. Grupnu fazu Hrvatska zatvara 21. lipnja u Bordeauxu protiv Španjolske, a utakmica počinje 21,00 sat.

Foto: Ivan Rakitić društvena mreža