fbpx

Ante Čačić: U boj, u boj za narod svoj!

Park prinčeva…

Kad čujemo himnu, umora nema, prođu te trnci i ideš u boj, u boj, za narod svoj, Ante Čačić

Vatreni, Ante Čačić– I Hrvatska i Turska osjećaju naboj igranja za svoju zemlju, ali nogomet se igra na travnjaku. Turci su kompaktni, odlično vođeni, ali ova Hrvatska ne smije niti pomišljati da posustane pred bilo kime. Imamo obvezu uvijek tražiti pobjedu – naglasio je na konferenciji za medije hrvatski izbornik Ante Čačić.
Vatreni danas u 15,00 sati izlaze na teren Parka prinčeva u prvoj utakmici na Europskom prvenstvu 2016. godine, a s druge će ih dočekati reprezentacija Turske. Čačić je već izabrao početnu jedanaestoricu, no nije je još objavio medijima.
Ante Čačić– Navijači su uvijek bili 12. igrač Hrvatske, oni najbolje znaju što nam znači njihova podrška. Mi ćemo pokušati Lijepu našu učiniti ponosnom i ujediniti narod. Kad čujemo himnu, umora nema, prođu te trnci i ideš u boj, u boj, za narod svoj. To se od nas sutra očekuje i nadam se da ćemo ostati što dulje u Francuskoj – poručio je Ante Čačić.
Pravdu će dijeliti švedski sudac Jonas Eriksson, a utakmica počinje u 15:00 sati. Španjolska i Češka drugu utakmicu Skupinu D igraju u ponedjeljak, a u drugom će kolu Hrvatska odmjeriti snage s Češkom.

Turska – Hrvatska
Europsko prvenstvo 2016., Skupina D
12. lipnja 2016., 15:00
Park prinčeva, Pariz.

Foto: HNS društvena mreža