fbpx

Tatjana Dragović ‘odjevena’ samo u Borboleta narukvice!

Tatjana Dragović

Poznata zagrebačka manekenka Tatjana Dragović pozirala je pred objektivom Šime Eškinje ‘odjevena’ samo u Borboleta narukvice.

Tatjana Dragović

Od prodaje će dio sredstava biti iskorišten kao podrška Klinici za ženske bolesti i porode u Petrovoj za kupnju ultrazvučnog aparata za ranu dijagnostiku malformacija fetusa. Također, za podizanje svijesti o potrebama rodilišta za ultrazvučnim aparatom E8 za dijagnostiku.

Lijepu Tatjanu popularni brend nakita Borboleta je po drugi put odabrao kao zaštitno lice svoje medijske kampanje.
Tatjana Dragović

– Ultrazvučni aparat E8 je sofisticirani aparat na kojem se prilagođenom sondom mogu u prvom tromjesečju trudnoće uočiti eventualne promjene na plodu i tako na vrijeme reagirati s daljnjim pretragama.

Također, primjenom programa koji podržava samo aparat E8 moguće je otkriti anomalije srca ranije i točnije nego što je to sada moguće u hrvatskim rodilištima – pojasnila je svrhu ultrazvučnog aparata E8 Marina Ivanišević, voditeljica odjela za dijabetes u trudnoći i fetalni rast u Petrovoj bolnici.

Borboleta narukvice nose sreću, a nastale su iz strasti i inspiracije kreativnog tima koji okuplja Nicolas Concept Store. Narukvice su izrađene ručno od svilenog konca, poludragog kamenja i pozlaćenih leptira, kao zaštitnog znaka Borbolete.

Foto: Press Šime Eškinja