fbpx

Tatjana Dragović ‘odjevena’ samo u Borboleta narukvice!

Tatjana DragovićPoznata zagrebačka manekenka Tatjana Dragović pozirala je pred objektivom Šime Eškinje ‘odjevena’ samo u Borboleta narukvice. Od prodaje će dio sredstava biti iskorišten kao podrška Klinici za ženske bolesti i porode u Petrovoj za kupnju ultrazvučnog aparata za ranu dijagnostiku malformacija fetusa. Također, za podizanje svijesti o potrebama rodilišta za ultrazvučnim aparatom E8 za dijagnostiku. Lijepu Tatjanu popularni brend nakita Borboleta je po drugi put odabrao kao zaštitno lice svoje medijske kampanje.
Tatjana Dragović– Ultrazvučni aparat E8 je sofisticirani aparat na kojem se prilagođenom sondom mogu u prvom tromjesečju trudnoće uočiti eventualne promjene na plodu i tako na vrijeme reagirati s daljnjim pretragama. Također, primjenom programa koji podržava samo aparat E8 moguće je otkriti anomalije srca ranije i točnije nego što je to sada moguće u hrvatskim rodilištima – pojasnila je svrhu ultrazvučnog aparata E8 Marina Ivanišević, voditeljica odjela za dijabetes u trudnoći i fetalni rast u Petrovoj bolnici.

Borboleta narukvice nose sreću, a nastale su iz strasti i inspiracije kreativnog tima koji okuplja Nicolas Concept Store. Narukvice su izrađene ručno od svilenog konca, poludragog kamenja i pozlaćenih leptira, kao zaštitnog znaka Borbolete.

Fotogalerija: [nggallery id=318]