fbpx

Mario Mandžukić: Naši aduti moraju biti srce, borbenost i trčanje

Euro 2016…

Mario Mandžukić– Prvi dojmovi su jako dobri, sve je na svom mjestu i lijepo su nas dočekali, a drago mi je da smo mogli obradovati djecu koja su nas došla gledati na otvorenom treningu. Danas već radimo znatno ozbiljnije, a svi su ljubazni i mogu o Deauvilleu reći samo sve najbolje – ispričao je Mario Mandžukić na konferenciji za medije.
Vatreni su u skupini D sa Španjolskom, Češkom i Turskom. S reprezentacijom Turske izabranici Ante Čačića odigrati će prvu utakmicu, 12. lipnja u Parizu u Parku prinčeva, s početkom u 15,00 sati. Nakon toga slijedi utakmica protiv Češke u Saint-Etienneu 17. lipnja u 18,00 sati. Grupnu fazu Hrvatska zatvara 21. lipnja u Bordeauxu protiv Španjolske, a utakmica počinje 21,00 sat.
Euro 2016– Svaka je utakmica teška na Europskom prvenstvu, a naši aduti moraju biti srce, borbenost i trčanje. Budemo li to imali, bit će nam puno lakše dobivati utakmice. Uvijek je lijepo otvoriti natjecanje pobjedom, tada poraste samopouzdanje, a jako respektiramo Tursku. Oni su fanatični na terenu, ali svjesni smo svojih kvaliteta. Međutim, te kvalitete s papira moramo prenijeti na teren i budemo li svi kao jedan uvjeren sam da možemo pobijediti. Sviđa mi se što izbornik misli da moramo više gledati što mi možemo dobro napraviti, nego što može protivnik – kaže Mario.

Foto: HNS, HRT Press arhiva