fbpx

Veliko finale Hrvatske MMA lige!

MMA ligaVeliko finale Hrvatske MMA lige je pred vratima. Dani nas dijele od adrenalinskog spektakla u Ciboni. Ulog je veliki – titula MMA prvaka Hrvatske. Povijest pišu pobjednici, a svatko od deset finalista u pet težinskih kategorija želi pojas pobjednika, pa s pravom očekujemo vrhunske borbe. Povijest pišu pobjednici, a svatko od MMA finalista želi pojas pobjednika, pa s pravom očekujemo vrhunske borbe. Bez kalkulacija, beskompromisno, pojas MMA lige čeka samo najspremnijeg i najodvažnijeg hrvatskog MMA borca.
Finale Hrvatske MMA lige donosi 10 vrhunskih borbi 2. studenoga u dvorani Dražena Petrovića s početkom u 21.00 sati. Nakon napetih borbi za treće mjesto Hrvatske MMA lige, poslastica večeri bit će finalni okršaji za titulu prvaka Hrvatske u slobodnoj borbi. Teško i nezahvalno je prognozirati ishod finalne večeri u Ciboni te nagađati što će od viđenog biti vrhunac spektakla, ali stručni MMA stožer smatra da će pojedini ogledi pokazati rijetko viđenu raskoš slobodne borbe.
MMA liga_1Tonči Peruško je prošlogodišnji osvajač trećeg mjesta i ovu sezonu ga zapravo brani. Nasuprot mu stoji Anto Radman koji se u odnosu na drugo mjesto iz prošle sezone, sigurno neće zadovoljiti time da ove godine završi bez minimalno bronce. U ogledu između Gorana Željezića i Josipa Ivanušića gledat ćemo reprizu iz četvrtfinala. Naime, ozljedama i nemogućnostima borbe, a opet ždrijebom te sustavom Hrvatske MMA lige unazad, Ivanišić je dobio priliku za revanš i objeručke ga prihvatio. Zanimljiv meč i pitanje hoće li ovaj puta Željezić rutinski obaviti posao ili će Ivanišić poravnati međusobni score. U finalnoj borbi između Patricka Pereše i Filipa Pejića, njih dvoje ne gledaju jedan u drugog, već preko ramena žele prošlogodišnjeg pobjednika Marka Burušića. Pejić u polufinalu, a Pereša u finalu, prošle sezone izgubili su baš od Burušića i silno žele taj revanš. Ulog je jako velik za oba borca, stoga ne sumnjamo u odličnu izvedbu. U srazu superteškaša, Dražen Glavaš je ponovno u finalu. Silno želi pojas, a i priliku za revanš protiv Ilića. S obzirom na izvedbu u polufinalu, gdje je njegov napredak i laicima vidljiv, lako bi mu se mogle ostvariti želje. S druge strane, Saša Milinković je do sada pokazao izrazitu smirenost i veliko samopouzdanje. Praktički ne pokazujući nikakav preveliki napor stigao je do finala. Vjerujem da skriva nešto specijalno za finale i veselim se početku borbe – rekao je Tomislav Novosel, koordinator Hrvatske MMA lige.
Prijenos UŽIVO je na Oyo.hr i Novoj TV.  Potražite ulaznice već od 75 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Cibone na dan eventa.

Osjeti adrenalin! Znamo da želiš biti tamo. Neka igre MMA lige počnu!