fbpx

Mila Elegović: Žao mi je što nisam postala majka

Nastavak razgovora…

Vjerojatno postoji dobar razlog zašto je to tako, kazala je glumica za portal Scena.hr

Mila ElegovićAtraktivna Zagrepčanka Mila Elegović smatra kako je u životu ostvarila većinu stvari koje je željela. Iako nije postala majka, zbog čega joj je žao, glumica je sreću pronašla u poslu i prijateljima.

Majčinstvo
– Ta uloga me u ovom životu zaobišla. Nisu se stvari razvijale kako sam mislila da hoće i to me dugo činilo nesretnom jer svi mi imamo neku viziju budućnosti. Sada više nisam sigurna bi li to htjela, ne znam je li pametno, ali kako mi nije uspjelo odlučila sam od ovoga što imam napraviti najbolje moguće. Vjerojatno postoji dobar razlog zašto je to tako. Nisam jedna od onih koja kaže kako bih sve ponovila i napravila iste greške. Ne, ne bih, jer je to glupo. Zašto proživjeti opet nešto kad možeš napraviti drugačije što još nisi iskusio – smatra Mila.

Nagrade
Mila ElegovićU karijeri je osvojila mnogo nagrada, pa i onu hrvatskog glumišta. No one joj danas ne predstavljaju potvrdu da vrijedi više.
– Svi mladi glumci žele osvajati nagrade jer smatraju da je to potvrda vrijednosti. Kad sam dobila prvu Nagradu hrvatskog glumišta bila sam sretna, a nakon druge sam rekla da više nikada ne moram osvojiti niti jednu. Shvatila sam da je to samo potvrda našem egu da je to OK. No isto tako mnogi govore kako im nagrade ne znače ništa i preziru ih. To je laž. Evo primjerice preziru Porin. To je jedina naša glazbena nagrada i jedino što imamo i glupo je tome ne dati značaj. Ne volim takva razmišljanja i ne volim kad se priča kako je nešto namješteno. Mene to ne zanima. Porin treba imati sjaja i glamura, a na tom događanju slavimo nečiji rad i glazbu – kaže glumica. Iako još nije osvojila niti jedan takav kipić, Mila ne razmišlja o tome jer smatra da će i to doći samo po sebi ako tako mora biti. Glazbenu i glumačku karijeru zasada dobro paralelno odrađuje te se nada da nikada neće morati birati između te dvije ljubavi.
– Ne treba biti vezan ni za što. Treba imati tu vrstu slobode da se možeš nakačiti na sve što želiš. Isto tako znati reći da je kraj, za bilo što u životu, je najveća stvar na svijetu – zaključila je lijepa Mila za portal Scena.hr.

Piše: Eta Kočić
Foto: Ivan Balić Cobra