fbpx

Gem Set Hrvatska: Ulaznice za veliki spektakl na Šalati

Zagreb…

Gem Set Hrvatska: Čilić, Modrić, Rakitić, Bogdanović, Klasnić, Mandžukić, Kovačić, Dodig, Kolak, Sinkovići, Mektić, Škugor, Levačić, Konjuh, Pavić i Perišić – Srcem za Hrvatsku!

Gem Set Hrvatska– Jako puno nas sportaša koji smo uspjeli i koji smo ostvarili vrhunske rezultate, dolazimo iz malih sredina i znamo koliko su sportska infrastruktura i pravi uvjeti važni za zdravi razvoj djece. Želimo svoj djeci Hrvatske poslati poruku da je važno da se bave sportom, da se igraju i žive sretno, a uz to ćemo i pomoći OŠ Tordinci. Nadamo se da će upravo iz tog mjesta izrasti još jako puno vrhunskih sportaša – rekao je Marin Čilić.
Važno je baviti se sportom! Poruka je to koju često čujemo ali kada je prenesu najveći sportaši Hrvatske, ujedinjeni u projektu Gem Set Hrvatska, onda ona zasigurno dobije još najveći mogući značaj. Nažalost, sva djeca u Hrvatskoj nemaju mogućnost bavljenja sportom jer dolaze iz sredina u kojima nema sportske infrastrukture, a upravo je to bio glavni razlog koji je potaknuo Zakladu Marin Čilić na organiziranje jedinstvenog humanitarnog i sportskog spektakla koji će se održati 12. lipnja 2019. na SRC Šalata. Ulaznice kreću u prodaju sutra, a moći će se osigurati putem sustava ulaznice.hr.
Luka Modrić, Ivan Rakitić, Dejan Lovren, Valent i Martin Sinković, Ivan Dodig, Bojan Bogdanović, Ivan Klasnić, Sara Kolak, Ana Konjuh, Dina Levačić, Mate Pavić, Nikola Mektić i Franko Škugor izaći će na centralni teren na zagrebačkoj Šalati i zaigrati teniske mečeve u parovima, a pridružit će im se i Mateo Kovačić, Mario Mandžukić i Ivan Perišić. Sve ih je povezao i spojio naš najbolji tenisač Marin Čilić te njegova Zaklada koja organizira ovo jedinstveno druženje.
SRC Šalata će na jedan dan postati svojevrsni tenis village, po uzoru na vrhunske svjetske teniske turnire, a mjesto je ovo na kojem su brojni zagrebački sportaši započeli svoje karijere.
– Zahvalan sam Marinu i njegovoj Zakladi što je odabrao Šalatu za mjesto ovako plemenitog događanja i što nam je tako dao priliku da se uključimo u cijeli projekt. Ovo će biti veliki dan za Zagreb ali i za cijelu Hrvatsku. Marin je još jednom pokazao da nije samo vrhunski sportaš nego i čovjek velikog srca. Sportaši su najveći ambasadori našeg grada i zemlje te vam svima želim zahvaliti na ovoj humanoj gesti – istaknuo je gradonačelnik Milan Bandić.
Ulaznice za veliki sportski spektakl na SRC Šalata moći će se osigurati od sutra, 21. svibnja, putem sustava ulaznice.hr. Cijene ulaznica kreću se od 80 kuna do 300 kn, ovisno o odabranoj poziciji, a bit će dostupne i VIP ulaznice koje uključuju potpisanu majicu te ulaz na službeni koktel parti. Više informacija može se pronaći na službenoj internetskoj stranici, Facebook te Instagram stranici.

Foto: Press