fbpx

Maja Šuput ulazi u transformator TLZP-a

Zaklela sam se da me više nikada nećete vidjeti u transformaciji, ali…, rekla je Maja Šuput

Iduće nedjelje u showu Tvoje lice zvuči poznato zabavit će nas nove transformacije natjecatelja. Lana Klingor Mihić preobrazit će se u pjevača Seala te će izvesti njegov veliki hit Kiss From A Rose.
– Jako, jako volim tu pjesmu i volim što me gljiva voli – rekla je Lana te dodala:
– Slušala sam neke njegove koncerte na kojima on objašnjava kako je nastala ta pjesma i da ona ima dublje značenje, da si zamisliš nešto najljepše što možeš i to je ‘Kiss From A Rose’, što god to nekome značilo.

Maja Šuput

Mario Valentić će s gošćom iznenađenja desete emisije, voditeljicom showa Tvoje lice zvuči poznato Majom Šuput izvesti pjesmu Old Town Road. Njega ćemo gledati kao repera Lil Nas X-a, a Maju transformiranu u Billyja Ray Cyrusa.
– Meni je glavna ambicija da mi lice zvuči poznato – rekao je Mario.
– Veseli me jedan dio koji zajedno pjevamo. Tu kad krenemo jasno i glasno, jako se lijepo nadopunjujemo. Očekujte lijep nastup – poručila je gošća iznenađenja Maja Šuput te dodala:
– Drago mi je da sam konačno kao pjevačica stigla. Zaklela sam se da me više nikada nećete vidjeti u transformaciji, i onda su rekli da sam s Mariom, pa sam rekla ‘a, što ti je još jedna četvorka u životu.
Fabijan Medvešek u sljedećoj emisiji pretvara se u Lennyja Kravitza te će otpjevati pjesmu Fly Away.
– Kravitza sam slušao kao klinac i prvi put sam vrat istegnuo na njegovu glazbu, bio sam na koncertu. Ovo je zadatak koji mi je fora mi je, a biti takav frajer, takav lik barem na pola sata, mislim da je to prilika za koju ne znam hoću li je ponovno dobiti – rekao je Fabijan dodavši da će na pozornici imitirati atmosferu iz video spota.
Nakon što je u prošloj epizodi utjelovila američku pjevačicu Billie Eilish, Lu Jakelić ovoga puta ulazi u koledžice domaćeg pjevača zabavne glazbe Zlatka Pejakovića, te će na pozornici otpjevati njegov mega hit Čerge.
– Kladim se da će nakon moje izvedbe, bez obzira kako prošlo, svi pjevati ‘Čerge’ tjedan dana – rekla je Lu te dodala da se veseli ovoj ulozi.
Neda Parmać na bini showa priredit će spektakl kao Shakira s velikim hitom Hips Don’t Lie. Siniša Ružić utjelovit će kralja rock and rolla Elvisa Presleyja, Marina Orsag postaje Tones and I, a Marka Braića gledat ćemo u zahtjevnoj dvostrukoj ulozi.

Foto: Press