fbpx

Održana prva izložba u prostoru Dalita

U prostoru Dalita

– U našem novom prostoru koji smo iznajmili u bivšoj tvornici Dalita smo, osim uređivanja prostora, zapošljavanja osoba, održali i prvu izložbu u prostorima Dalita. Unatoč tome što još nemamo struje, naš član Željko Horvat pripremio je uskrsnu izložbu. Željko je udruzi Impress vjeran i svakodnevno dolazi i pomaže nam stvarati nove radionice, a Impress kroz svoj rad i viziju smatra kako svatko treba i može ispuniti potencijal te je otvorena za nove prijedloge. Željko vrlo rado provodi svoje slobodno vrijeme u udruzi, jer on je već dugo dio naše Impress obitelji – poručuju organizatori.

Dalita

Izložba u prostoru Dalita se održala na Veliki petak od 14.00 do 17.00 na adresi Stjepana Radića 46 (Industrijska zona).

Dalita

– Svi radnici i volonteri iz udruge Impress su sudjelovali i imali su priliku uzeti bilo koji artikl kao uspomenu na ovu izložbu. Željko je posvetio ovaj događaj svojim dragim preminulim roditeljima, pa je osim sredstava uložio i puno emocija.
Ovo je bila već druga izložba našeg Željka. Prvu je održao na temu Dana žena, a uljepšala je dan svima koji su izložbu posjetili – zaključuju organizatori.

Foto: Press