fbpx

Startaj Hrvatska – Otvorene prijave za treću sezonu

Startaj Hrvatska

U trenutku kada pratimo životni i poduzetničkih put osmero kandidata druge sezone velikog jedinstvenog projekta Startaj Hrvatska, Nova TV i SPAR Hrvatska započinju potragu za kandidatima nove sezone. Prijave za treću sezonu su otvorene!

Startaj Hrvatska

Do sada je kroz dvije sezone ovog jedinstvenog društveno odgovornog projekta 16 kandidata uspješno postavilo svoje proizvode na police jednog od najvećih trgovačkih lanaca u zemlji i predstavili se kupcima. Uskoro će još jedan proizvod biti proglašen HIT proizvodom.

Startaj Hrvatska

Podsjetimo, prvi HIT proizvod je Zorina mast, poduzetnika Gorana Čipčića, no svojevrsni pobjednici su i svi ostali kandidati prve sezone koji su potpisali nastavak suradnje sa SPAR-om, te se njihova poduzetnička uspješna priča nastavila i nakon finala projekta.

Danas pratimo novih osam poduzetnika koji su dobili nevjerojatnu priliku podignuti svoje poslovanje na višu razinu. U izuzetno zahtjevnim vremenima kandidatima Startaj Hrvatska pružena je nevjerojatna podrška i stručna pomoć oko svih proizvodnih i prodajnih procesa, oni su dobili medijsku pažnju i pobudili interes kupaca koji sada do njihovih proizvoda mogu doći u svim INTERSPAR i odabranim SPAR trgovinama diljem zemlje.

Prijavite se u novu sezonu projekta Startaj Hrvatska na novatv.hr/prijava ako maštate ili razmišljate o tome da se i vaš proizvod jednoga dana nađe na policama SPAR-a Hrvatska!

Sve o prvoj sezoni pročitajte na službenoj stranici Startaj Hrvatska.

Foto: Press