Startaj Hrvatska predstavlja: Goran Čipčić i Zorina mast

U prvoj emisiji Startaj Hrvatska, u subotu u 18.15 na Novoj TV

– Živim s babom. Moja baba proizvodi ‘Zorinu mast’ koju je naslijedila od svoje matere, ona ima sedam unučadi i objasnila nam je kako proizvod funkcionira, kakav je njegov sastav i to je prenijela na nas. Moju babu svi znaju, pogotovo u Dalmaciji, Splitu i okolici i mislim da je pravo vrijeme da ju upoznate! – ponosno govori Goran Čipčić koji je proizvodnju i prodaju obiteljske masti ipak odlučio podići na višu razinu.
Startaj Hrvatska

Veliki projekt Nove TV Startaj Hrvatska pomaže ljudima s idejama i vizijom, a u jedinstvenom TV formatu gledatelji imaju priliku upoznati osam poduzetnika kojima je pružena prilika života. U ovaj projekt se prijavilo više stotina mladih poduzetnika, Među njima je i 23-godišnji Goran Čipčić iz Dugopolja čiju priču gledatelji imaju priliku upoznati ove subote u prvoj emisiji Startaj Hrvatska. Goran Čipčić je najmlađi član šesteročlane obitelji, student je ekonomije, no fakultet ga nije činio sretnim. Jedne večeri na pamet mu pada poduzetnička ideja – da se bavi proizvodnjom masti prema recepturi svoje bake Šime, koju svi zovu Zora.
Tko ga je u tome podržavao, kako je obitelj reagirala na Goranovu viziju za ‘Zorinu mast’ koja ima stoljetnu obiteljsku tradiciju te kako plivati protiv struje i slijediti svoje snove, saznat ćemo u prvoj emisiji Startaj Hrvatska.
Startaj Hrvatska

– Kad sam se prijavio na Startaj Hrvatska moja motivacija je porasla za 100 posto. Vidio sam tome priliku da svima predstavim svoj proizvod i ono najbitnije – da babu učinim ponosnom! – govori Goran.
Čudotvornost Zorine masti krije se u njezinim vrijednim sastojcima. Svi su sastojci uzgojeni ili pripremljeni kod lokalnih, domaćih proizvođača i prerađivača s područja Dalmacije, a mast ne sadrži konzervanse, umjetna bojila niti umjetne mirise. Zorina mast namijenjena je svim tipovima kože te može pronaći univerzalnu namjenu, iako se pokazala najuspješnijom u liječenju nadražene kože.
– Krema se pokazala veoma učinkovitom i želimo je učiniti dostupnom što većem broju ljudi kako bi im pomogli. Zdravlje na prvom mjestu! – izjavio je Goran.
Kako je Goran ustrajao na svom putu, što sve mora poduzeti, nabaviti i naučiti kako bi podigao razinu i brzinu proizvodnje, i tko mu se sve našao na tom putu do ostvarenje snova kao podrška i konkretna pomoć, otkrit će ovaj mladi poduzetnik u prvoj emisiji Startaj Hrvatska, u subotu u 18.15 na Novoj TV.

Foto: Press