fbpx

Startaj Hrvatska – emisija koja će pokazati da ništa nije nemoguće

Od 3. listopada na Novoj TV Startaj Hrvatska

Show

Nova TV u subotu 3. listopada donosi jedinstvenu emisiju Startaj Hrvatska koja slavi inovaciju, razvoj tržišta i stvaralaštvo promovirajući hrvatske poduzetnike te podržava svježu poduzetničku snagu. Gledatelji imaju priliku kroz 11 emisija upoznati priče osmero poduzetnika, pratiti njihov razvojni put i čuti njihove intimne priče.
Glavne zvijezde ovog projekta su mladi poduzetnici i njihovi proizvodi: Diana Prpić i njena Batela, Tijana Božović Galjanić i Superheraw organske, vege pločice, Ivana Perić i Deana Miletić i Spara, trajni kolač, Martina Završki stiže sa svojim Špajz juhicama, a začin Jaggety je osmislila Jasna Karavanić. Iza Ghee pročišćenog maslaca stoje Berna Storjak i Donat Rupčić, Goran Čipćić predstavlja Zorinu mast, a među osam proizvoda koji će se boriti za naklonost kupaca je i Shapello, kozmetika za ljubimce, koju je osmislila Mary Novosel. Proizvodi kandidata Startaj Hrvatska će putem ovog jedinstvenog projekta pokušati doći do povjerenja kupaca SPAR-a.
Startaj Hrvatska
Kako je izgledao put koji su trebali prijeći kako bi im se ostvarile njihove poduzetničke vizije, s čime su se sve morali nositi, te kako će na njihove živote utjecati sudjelovanje u ovom formatu, saznat ćemo u emisijama Startaj Hrvatska kroz koje će nas jednom tjedno voditi popularan televizijski voditelj Frano Ridjan. Glumac Karlo Mrkša autor je i prezenter humorističnog dijela emisije u kojem će se testirati proizvodi kandidata.

Foto: Press