fbpx

Dejan Lovren široke ruke: 20 posto popusta za ljetovanje

Vatreni…

Dejan Lovren uvijek ponavlja kako nijedan od postignutih iznimnih sportskih uspjeha ne bi bio moguć bez podrške fanova

Dejan Lovren– Želim se zahvaliti svim fanovima bez kojih ova sezona iz snova ne bi bila moguća – rekao je Dejan Lovren i osmislio način na koji će zahvaliti fanovima na velikoj podršci.
Iako je Svjetsko prvenstvo u Rusiji završilo, ono i dalje čini jednu od najpopularnijih tema hrvatske javnosti. Sjajno drugo mjesto koje su naši Vatreni osvojili te mnogobrojni dočeci kojima su fanovi odlučili pokazati zadovoljstvo i zahvalnost našim nogometašima razdragalo je gotovo sve svjetske medije. Jedno od najčešće spominjanih imena igrača hrvatske reprezentacije definitivno je 29-godišnji Dejan Lovren. Lovren u proteklih godinu dana niže uspjehe kako na sportskom, tako i poslovnom planu. Do samih finala došao je ne samo s našom reprezentacijom na Svjetskom prvenstvu nego i sa svojim klubom, Liverpoolom, na UEFA Ligi prvaka. Uslijed svega toga, otvorio je luksuzni JOEL hotel s 4 zvjezdice u Novalji na otoku Pagu i pokrenuo novu modnu marku.
Dejan LovrenU izjavama za medije te na svojim društvenim profilima Dejan Lovren uvijek ponavlja kako nijedan od postignutih iznimnih sportskih uspjeha ne bi bio moguć bez podrške fanova. Ističe kako su mu bili snaga i podrška tijekom cijele sezone te im se za isto odlučio odužiti. Tim je povodom snimio i objavio video na svom Instagram profilu u kojem poziva sve zainteresirane fanove da svoje ljetovanje provedu u Novalji uz 20% popusta na noćenje u njegovom novootvorenom luksuznom hotelu JOEL.
Dejan Lovren– Ovo je jedna mala gesta da se odužim fanovima koji su cijelo vrijeme uz mene i moje suigrače. Kako bi ostvarili popust potrebno je na web stranici hotela joelhotel.com odabrati termin noćenja i upisati kod CRO06. Nadam se da će im se svidjeti hotel te da će uživati u Novalji – kaže Dejan Lovren.
Podsjetimo, Lovrenov hotel u Novalji broji ukupno 16 dizajnerski uređenih apartmana, a sadrži i vrhunski a la carte restoran i vanjski „infinity“ bazen s pogledom na centar Novalje. Nakon naporne sezone, Lovren će pauzu iskoristiti za zasluženi odmor s obitelji kako bi napunio baterije za sljedeću sezonu u kojoj ga, nada se, čekaju novi uspjesi.

Foto: Promo / denine.eu photography by dino ninković, Dejan Lovren društvena mreža
Video: