Dodjela nagrada Zlata vrijedan i modna revija Zlatna igla

Zagreb…

Zlatna iglaHrvatska radiotelevizija (HRT) u nedjelju, 20. rujna na svom Drugom programu HTV-a (HRT-HTV2) emitira dva “zlatna” sadržaja: u 15:40 dodjelu nagrade “Zlata vrijedan” za najbolje obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo, a navečer u 20:05 tradicionalnu modnu reviju zagrebačkih obrtnika “Zlatna igla“.
Tako ćemo u emisiji “Zlata vrijedan” upoznati dobitnike nagrada za najbolje obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo za ovu godinu. Naime, na prostorima izletišta Štagelj u Koprivnici dodijeljene su nagrade Zlata vrijedan. Projekt je to koji su pokrenuli Ministarstvo poljoprivrede i Večernji list, a održava se već sedmu godinu za redom. Svaka je županija predstavljena jednim uspješnim OPG-om, a proglašavaju se tri najbolja u Hrvatskoj. Nagradu dobiva i jedan OPG po izboru čitatelja, kao i mlada nada.
U glazbenom dijelu dodjele nastupaju Cure iz centra, Tonči Huljić i Jole.
A u večernjem terminu HTV-2 prenosi “Zlatnu iglu”, najdugovječniju modnu priredbu u Hrvatskoj i reviju novih kreacija zagrebačkih obrtnika, Po 85. put modnom će pistom prošetati manekenke i menekeni najavljujući novu modnu sezonu.
Svoje modele predstavit će: Otvoreni atelijer Milena Rogulj, modna dizajnerica Iva Karačić, Etno butik Mara, Stolnik, Modni salon Dora, Krojački obrt Jura, DNK Nada Došen, Modna manufaktura Mustre, NIT by Ana Žarković, XD Xenia Design, modni dizajner Igor Galaš, Muška moda Šabić, Krzno Sumrak i Salon vjenčanica Ljubav. Uz modne obrtinke, ovaj će se put predstaviti i Sekcija cvjećara i to uz kreacije Škole za modu i dizajn.
Sve izlaze uživo će glazbeno pratiti Zagrebačka filharmonija na čelu s ravnateljem Mirkom Bochom i Antom Gelom, autorom aranžmana za ovu prigodu.

Foto: Press