Sve je spremno za 31. Božić u Ciboni
By redakcija On 25 pro., 2019 At 02:03 PM | Categorized As Događanja, LifeStyle, Tech | With 0 Comments

Zagreb…

6. prosinca u 20.00 sati Božić u Ciboni

BožićDvorana Košarkaškog centra Dražen Petrović ugostit će gotovo 1.000 izvođača – vrhunskih glazbenih umjetnika i impresivnih zborova koji će 26. prosinca u 20.00 sati nastupiti na tradicionalnom koncertu Božić u Ciboni. Na koncertu će sudjelovali glazbenici svih naraštaja, od dječjih zborova preko brojnih kulturno-umjetničkih društava do već afirmiranih umjetnika.
Božićne pjesme izvodit će – Ivan Šimatović, Magdalena Bačanek, Marica Kolega, Pamela Ramljak, Lucija Stipanović, Matteo Ivan Rašić, Pero Galić, Ivan Zak, Boris Novković, Jure Brkljača, Danijela Pintarić, Igor Delač, Sandra Bagarić i Marija Kuhar Šoša. Na ovogodišnjem koncertu koji počinje u 20 sati nastupit će i Mješoviti pjevački zbor Roženice iz Pazina, Pjevačko društvo Sv. Josip iz Osijeka, Mješoviti pjevački zbor Pravnog fakulteta u Zagrebu Capella Juris .
Veličanstveni koncert Božić u Ciboni održava se pod pokroviteljstvom Grada Zagreba, u suradnji sa Zagrebačkom nadbiskupijom, Košarkaškim klubom Cibona, Ustanovom za upravljanje sportskim objektima, Centrom za kulturu i informacije Maksimir, Zagrebačkim gradskim kazalištem Komedija te Hrvatskom radiotelevizijom koja će kao i prijašnjih godina ovaj tradicionalni koncert prenositi na Drugome programu Hrvatskoga radija i na Drugome programu Hrvatske televizije.
Ulaznice za koncert mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima ulaznice.hr po cijenama od 30 i 50 kuna te na blagajni dvorane KC Dražen Petrović. Cijena ulaznica na dan koncerta bit će 40 i 60 kuna.

Foto: Press

comment closed