Zdravko Mamić podnio ostavku na mjesto prvog dopredsjednika
By redakcija On 25 srp., 2016 At 08:35 PM | Categorized As Naslovnica, Sport, Sportske minute, Vijesti | With 0 Comments

HNS…

Priopćenje HNS-a prenosimo u cijelosti;

Poštovana hrvatska javnosti,
Zdravko MamićKao što već znate od siječnja ove godine više nisam izvršni predsjednik GNK Dinamo. To sam učinio iz razloga da bi Dinamo, u koji sam se godinama zaklinjao, mogao nesmetano ići u budućnost. Sada iz istih razloga i s jednakom tugom odlazim s mjesta prvog dopredsjednika Hrvatskog nogometnog saveza. Ne želim više biti razlog zbog kojeg će pojedinci umanjivati uspjehe mojih kolega iz Hrvatskog nogometnog saveza i Dinama te sjajne rezultate kojima već godinama uveseljavaju sve naše sugrađane. Ne želim da se mojim imenom služi kao izgovorom za nanošenje štete ugledu hrvatskog nogometa koji svojim radom i svojim rezultatima služi na čast svima nama.
Za hrvatski nogomet sam dao dušu i sve svoje umijeće te se nadam kako će nastaviti i dalje s nizom fantastičnih stvari o kojima će, kao i dosada, pričati cijeli svijet te im to od srca želim. Ja ću se, pak, u budućnosti posvetiti svojoj privatnoj situaciji i, uvjeren sam, dokazati svoju nevinost u svemu što mi se stavlja na teret.
Hrvatski nogometni savez će, kao i Dinamo, u meni uvijek imati najvjernijeg navijača, srdačan pozdrav svima – Zdravko Mamić.

Foto: HNS – Press

comment closed