fbpx

Hana Tabaković Baksa otkrila spol bebe: Nosim dječaka!

Emotivna ispovijest

Ekskluzivno za portal Scena.hr Hana Tabaković Baksa sasvim otvoreno priča o umjetnoj oplodnji, trudnoći i majčinstvu

Poznata zagrebačka voditeljica i urednica, Hana Tabaković Baksa, je u petom mjesecu trudnoće. Veseli se što će uskoro postati majka.

Hana Tabaković Baksa

– Sad je divan osjećaj. No na početku trudnoće bilo je zaista teško jer se prvih 14 tjedana nisam smjela puno kretati. Bilo je teško, ali kada imaš cilj sve izdržiš – rekla je Hana Tabaković Baksa za portal Scena.hr te nastavlja:

– Prošla sam tri ciklusa umjetne oplodnje, mnogo hormona i puno razočarenja jer nije uspjelo i sada kad sam zatrudnjela, iskreno, svega me strah. Ali me tješi činjenica da sam u najboljim liječničkim rukama i nadam se da će sve biti dobro do kraja.

Hani je trenutno najveća podrška suprug Boris.

– Suprug i ja smo tim. Sve postupke smo prolazili zajedno. Dijelimo uspone i padove, tugu i sreću. Bez njega ne bih mogla sve ovo proći – naglasila je voditeljica. Kaže kako nema nekih posebnih želja.

– Prije dva tjedna mi se tek vratio miris koji sam izgubila zbog korone koju sam imala u lani u prosincu. Također, sve do nedavno imala sam i jake mučnine i jedina mi je želja bila da mučnine prestanu. No zato sam jako emotivna. Izmjenjuje se red suza, red smijeha red sreće, red panike…

Uglavnom, nije mi dosadno – otkrila je voditeljica koja je zbog čuvanja trudnoće morala potpuno usporiti tempo života.

– Nakon što mi je liječnik dopustio da smijem povremeno malo prošetati, moj dan izgleda ovako – probudim se, popijem čaj, pregledam portale, pratim vijesti, povremeno odem malo prošetati, ali s nekim dragim ljudima, nikada sama… Zatim obavezno spavanje popodne, puno razgovora s mamom i prijateljicama i dan je već gotov – ispričala je Hana.

Voditeljica je ekskluzivno za portal Scena.hr otkrila spol bebe.

– Dečko je! Imamo ime, ali neka još malo bude tajna. Samo ću reći da je moja majka dala prijedlog koji se svidio i meni i suprugu. Do tada smo imali milijun ideja. I stoga, hvala mama – kazala je voditeljica.

Hana Tabaković Baksa i njezin suprug trenutno renoviraju stan, no još nisu započeli s uređenjem dječje sobe.

– Nije da sam praznovjerna, ali kako sam u petom mjesecu trudnoće, stalno nešto gledam da kupim, pa stavljam u košaricu, pa onda odustanem, razmišljam kako je još prerano i tako u krug – priča Hana.

Voditeljici su njezini roditelji najveći uzor u roditeljstvu. I za kraj razgovora za portal Scena.hr, Hana je istaknula:

– Htjela bih izraziti ogromnu potporu i divljenje svim ženama koje idu na umjetnu oplodnju. Kroz tri godine upoznala sam mnogo divnih žena i nažalost, zajedno smo sve prolazile – od suza do smijeha. No puno više je bilo suza i samo mogu reći – žene moje kapa dolje.

Foto: Hana Tabaković Baksa priv. album