fbpx

Koncertom Nene Belana otvoren Baš Naš festival na Gradecu

Zagreb…

Baš Naš festival na Gradecu trajati će do 16. lipnja

– Zagreb je konačno dobio street festival, koji donosi najbolje od glazbe, zabave i vrhunske gastronomije, a spektakularni koncert Nene Belana i Fiumensa oduševio je tisuće posjetitelja na platou Gradec prvog dana Baš Naš gourmet & music festivala – poručuju organizatori.

Baš Naš festival

U sjajnoj atmosferi na najljepšoj pozornici u gradu, započeo je Baš Naš festival koji će trajati do 16. lipnja i u 18 dana predstaviti najpoznatija glazbena imena te zvijezde gastronomske scene. Otvorenje festivala, koji je plato Gradec u petak učinio mjestom dobre zabave nisu propustili ni brojni poznati: Bojana Gregorić Vejzović, Nevena Rendeli Vejzović, Ana Begić Tahiri, Ana Maras Harmander, Lana Gojak, Katarina Strahinić, Ana Vučak Veljača, Ivan Veljača, Ana Radišić te brojni drugi.
Baš Naš festival

Prava festivalska atmosfera zavladala je na platou Gradec, koji je ovog vikenda pretvoren u šarmantni festivalski trg prepun mirisa, boja, okusa, aroma, a sve to praćeno odličnim koncertnim programom. Baš Naš festival, nakon Nene Belana, ugostit će poznata glazbena imena kao što su Edo Majka, Elemental, Vatra, Scifidelity Orchestra, Neki to vole vruće, RNB Confusion, The Lollipops, Single Ladies – Beyonce Real Tribute Band, Amy’s House – Tribute band to Amy Winehouse i brojni drugi. Svakoga dana na festivalskoj pozornici nastupat će bandovi u čijim zvukovima mogu uživati svi posjetitelji, bilo da žele potpuno drugačiji večernji izlazak ili lagano druženje s prijateljima uz odličan izbor hrane i vrhunskih pića. Gastronomska ponuda razveselit će i najzahtjevnije gurmane s bogatom ponudom vrhunskih specijaliteta u street varijanti.

Baš Naš festivalBaš Naš učinio je plato Gradec neprepoznatljivim s tri rooftop bara, pješčanom plažom, te zanimljivim lokacijama na kojima će sigurno nastati najljepše uspomene s pogledom na Zagrebačku katedralu. Oaza dobre zabave, sjajnih koncerata, vrhunske gastronomije, slasnih delicija, craft pića i drugih zamamnih boja i okusa otvorena je do 16. lipnja, svakog dana od 16 sati do ponoći, a vikendom i nešto ranije od 10 sati do ponoći.

Foto: Press