fbpx

Hana Tabaković: Đan nam je donio puno radosti

Kućni ljubimci…

Lijepa voditeljica Hana Tabaković za portal Scena.hr s puno ljubavi priča o svom novom ljubimcu

– Nakon što sam izgubila svoju Kiru, svijet mi se srušio. I ne samo meni, nego i mami i tati. Mama je odlučila da nekom novom biću damo ljubav i dom. Majčino veselje kad je prvi put vidjela Đana me otopilo, i odlučili smo se krenuti u novu priču, našu priču – ispričala je lijepa voditeljica.  Hana Tabaković obožava svog novog ljubimca.

Đan

– Đan na turskom jeziku znači duša, sreća. Zaljubila sam se u Istanbul i tu toliko toplu i posebnu riječ – otkrila je Hana. Kaže da je Đan u njihov dom donio puno radosti.

Hana Tabaković

– Papillon je vrsta psa koja malo spava. Prvih dana kad je došao u naš dom, spavala sam po nekoliko sati jer se on baš voli igrati u neka čudna vremena. A budi se već u pet sati – ispričala je voditeljica. Kaže da je s Đanom sve anegdota.

Hana Tabaković

– Trči kao mali električni zec, voli se zavlačiti na mjesta na koja vjerujem nikome ne bi palo na pamet. Najslađa su jutra, tada nema gdje ga nema, ovo malo čudo troši energiju svih nas, i moram priznati na tome sam mu jako zahvalna – naglasila je Hana. Dodaje da je Đan velika maza.

Hana Tabaković

– Vesele me zimski dani koji su pred nama jer planiram jako puno vremena provesti sa svojim Đanom – kazala je Hana.

Foto: Hana Tabaković priv. album