fbpx

Sve je spremno za debatu: Zoran Milanović Vs Andrej Plenković

Zagreb…

Andrej Plenković i Zoran Milanović u sedamdesetominutnoj emisiji koju će voditi Mislav Togonal

Zoran Milanović, Andrej PlenkovićHrvatska radiotelevizija je u završnim pripremama za jedan od najvažnijih medijskih događaja godine – današnju televizijsku debatu između predsjednika Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) Andreja Plenkovića i predsjednika Socijaldemokratske partije Hrvatske (SDP) Zorana Milanovića. Televizijska debata emitirat će se na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 1) s početkom u 20.05 sati, a moći će se pratiti i na Četvrtome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 4), koji emisiju prenosi i na znakovni jezik, te na Prvome programu Hrvatskoga radija (HRT – HR 1) i multimedijskoj usluzi HRTi.
Najava emitiranja televizijske debate pobudila je veliko zanimanje javnosti i medija jer je riječ o prvome javnom susretu predsjednika dviju najutjecajnijih političkih stranaka u Republici Hrvatskoj nakon više od 13 godina, koji će se održati uoči početka predizborne kampanje za predstojeće izvanredne parlamentarne izbore. Andrej Plenković i Zoran Milanović u sedamdesetominutnoj emisiji na Hrvatskoj radioteleviziji, koju će voditi Mislav Togonal, raspravljat će o unutarnjoj i vanjskoj politici, gospodarstvu i financijama, zdravstvu i socijalnim pitanjima, natalitetnoj politici i obrazovanju te o svjetonazorskim pitanjima.
Televizijska će debata biti reprizirana sutradan, 13. kolovoza, na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 1) u 17.45, a poslije subotnjega
središnjeg Dnevnika Hrvatska radiotelevizija priprema i posebnu emisiju u kojoj će urednik i voditelj Damir Smrtić i njegovi gosti iscrpno analizirati poruke čelnika dviju stranaka iznesene u današnjoj televizijskoj debati.

Foto: Press