Ekskluzivno donosimo: Tko je Rajana Radosavljev, novo lice Eurojackpota

Voli izazove…

Ekskluzivni razgovor s novom voditeljicom Eurojackpota

Rajana RadosavljevMirna Maras Batinić odlazi na rodiljni dopust, a nova voditeljica Eurojackpota na HRT-u je Rajana Radosavljev.
– Osobno osjećam da sam s novom godinom ušla u jedno jako sretno razdoblje života i zato mi je baš znakovito to što su me odabrali za voditeljicu igre na sreću na Hrvatskoj televiziji. Imam je mnogo i želim je podijeliti s drugima. Za mene je sreća stvar unutarnjeg mira, zadovoljstva i svjesnosti i smatram da se s takvim unutarnjim stanjem dobre stvari realiziraju u životu. A svi to imamo, samo trebamo to prepoznati u sebi – rekla je Rajana ekskluzivno za portal Scena.hr koja je radila kao voditeljica, novinarka, urednica i spikerica, a okušala se i kao glumica. Rajana nam je otkrila kako je došlo do suradnje s HRT-om.
– HRT-ova urednica Elizabeth Homsi je i ranije bila upoznata s mojim radom na televiziji pa me tako još prije nekoliko mjeseci pozvala na audiciju za buduće projekte. Sada je došla prilika za suradnju i ja sam ju objeručke prihvatila – naglasila je nova voditeljica Eurojackpota. Dodaje da obožava raditi ispred televizijskih kamera.
Rajana Radosavljev– Na televiziji sam počela raditi još dok sam bila studentica treće godine na Ekonomskome fakultetu. Do toga je došlo spontano, hostesirala sam za razne tvrtke pa me jedan od šefova pozvao na casting na televiziju Z1 jer je vjerovao da bi se dobro snašla u ulozi voditeljice. Sva sreća da me dovoljno dugo nagovarao i vjerovao u mene, jer ja nisam bila baš tako sigurna. Na castingu sam prošla između stotinjak ljudi i odmah dobila glazbenu emisiju uživo koja je trajala oko dvije i pol godine. Tu sam se zaljubila ne samo u rad ispred kamere nego i sve ono što se događa iza. Imala sam priliku tu naučiti sve segmente televizijskog posla, od uredničkog, producentskog, novinarskog do voditeljskog, pa se tako nekako i moja karijera nastavila. Volim kombinirati više vještina, volim izazove i učenje novih stvari, a za rad na televiziji mogu reći da definitivno niti u jednom trenu nije dosadan – ispričala je Rajana te se prisjetila i svog dobitnog listića, ali…
– Kad sam živjela u Njemačkoj, početkom 90-ih, moji su doma igrali lutriju. Ja sam ispunila jedan listić, ali ga nisam vratila na mjesto s ostalima. Oni su uplatili svoje listiće, a moj je ostao. Kad je došao dan izvlačenja shvatili smo da bi moj listić, da je bio uplaćen, bio dobitan. Koliko se sjećam, bila je riječ o povećem dobitku. Nakon toga nisam igrala, ali nekako mislim da ću sad ponovno probati.

Foto: Press – Marin Tomaš za HRT