Zdravko Mamić: Ja znam da se radi o meni!
By redakcija On 21 srp., 2016 At 01:41 PM | Categorized As Naslovnica, Vijesti | With 0 Comments

Zagreb…

Zdravko Mamić, Uskok– Nemoguće je da takva zaštita postoji, a da sam ja kao označen kao potencijalni atentator i  slobodno šetam po Skopju, Zagrebu. Mi onda nismo normalno društvo. Što ja kao građanin, i koja su moja prava da se zaštitim? Kako bi dokazao svoju nevinost otišao sam u USKOK i dao se na raspolaganje. Došao sam jutros u prostorije Državnog odvjetnika i tražio sam razgovor s Dinkom Cvitanom, ali njega nije tamo bilo. Otišao sam zatim na vrata desno, u USKOK. Nakon podužeg čekanja, saslušan sam, dao sam pisani iskaz, i rekao sam da inzistiram na kriminalističkoj istrazi i tražio sam da me se podvrgne poligrafu – rekao je Zdravko Mamić u uvodu na konferenciji za medije.
Danas u 13.00 sati Zdravko Mamić u jednom zagrebačkom hotelu sazvao je konferenciju za medije, a na temu tekstova u medijima o jednom moćnom Hrvatu koji je naručio ubojstvo glavnog državnog odvjetnika Dinka Cvitana.
– Ja znam da se radi o meni! – naglasio je na konferenciji Zdravko Mamić. Zatim je Mamić ispričao događaje iz Remetinca. Konferencija za tisak trajala je skoro sat vremena, na kojoj je u više navrata Mamić demantirao kako je on naručitelj atentata na glavnog državnog odvjetnika Dinka Cvitana. Osvrnuo se i na nedavna događanja unutar svoje obitelji, točnije, uhićenja svoje nećakinje, a zbog čega je njegov brat Zoran Mamić prihvatio ponudu kluba u Saudijskoj Arabiji. I taj slučaj povezuje kao progon na njega i njegovu obitelj.

Foto: Press – arhiva GNK Dinamo

comment closed