fbpx

Zorana Vukić: Istinski sam počašćena što sam dobila priliku u emisiji Informer

Pokušat ću u dijalogu s najboljima među njima gledateljima ponuditi odgovore na ključna pitanja našeg vremena, rekla je Zorana Vukić

– Istinski sam počašćena što sam dobila priliku uređivati i voditi emisiju Informer. U vremenima kada se gospodarstvo i ekonomija suočavaju s mnogim izazovima, veselim se prilici ulaska u svijet poduzetništva, te suradnji s najkreativnijim i najuspješnijim hrvatskim poduzetnicima. Pokušat ću u dijalogu s najboljima među njima gledateljima ponuditi odgovore na ključna pitanja našeg vremena. Veselim se i suradnji s novim kolegama i pronalaženju novih načina kako privući i osvojiti nove gledatelje! – izjavila je Zorana Vukić.

Zorana Vukić

Emisija Informer koja propituje i analizira aktualne gospodarske teme, od subote 30. siječnja se vraća u program Nove TV. Urednica i voditeljica emisije o gospodarstvu je televizijska novinarka i voditeljica Zorana Vukić.

Zorana Vukić

Informer će svojim raznolikim i relevantnim temama te zanimljivim pristupom zasigurno kod gledatelja potaknuti zanimanje za gospodarske teme. Može li Hrvatska biti odlična zemlja za ostvariti i najsmjelije poduzetničke zamisli, ispitat će ekipa Informera.

Aktualne teme otkrit će brojne prepreke s kojima se suočavaju hrvatski gospodarstvenici, a u dijalogu s najkreativnijim poduzetnicima Informer će ponuditi i najbolja rješenja. Emisija produkcije Euron film & TV bavit će se i temom žena u poduzetništvu, kao i mladim poduzetnicima čije vrijeme tek dolazi.

Foto: Press