fbpx

Domagoj Duvnjak: Hvala navijačima koji su nas vukli cijelu utakmicu

Stockholm…

Čovjek u životu mora imati i sreće, mi smo je danas zaslužili, rekao je Domagoj Duvnjak

Domagoj Duvnjak– Čestitam dečkima, čestitam svima, fenomenalna utakmica, otišlo je na kraju na našu stranu. Čovjek u životu mora imati i sreće, mi smo je danas zaslužili, zato što od prve do zadnje minute, dali smo sve od sebe 80 minuta. Zahvale navijačima koji su nas vukli cijelu utakmicu – rekao je Domagoj Duvnjak.
Nakon nevjerojatne polufinalne utakmice i dramatičnih produžetaka, hrvatska rukometna reprezentacija plasirala se u finale Europskog prvenstva gdje će se boriti za jedino zlato koje joj nedostaje u bogatoj riznici svoje prošlosti.
Hrvatska– Vjerojatno još nisam ni svjestan što se dogodilo. Jednostavno, cijela ekipa je vjerovala da ćemo pobijediti, mi smo znali da moramo, da su to naše minute, te ključne minute. Pokazali smo karakter i jedan vrhunski timski duh. Bitno je da mi ispunjavamo naš cilj, ali još ga nismo ispunili – rekao je Željko Musa.
– Napravili smo jedan vrhunski turnir dosad, pokazali smo karakter Hrvatske, posebno večeras gdje je utakmica mogla otići i u njihovu i u našu korist, Norvežani su jako dobro igrali. Još jednom smo pokazali karakter Hrvatske, borili smo se, ginuli smo jedan za drugoga – rekao je Marin Šego.
– U glavi mi je bila 2017. godina, da se nama sada vrati na taj način. Opet smo pokazali karakter, izvukli smo se iz jako teških situacija. Stvarno, dečkima skidam kapu. Ova ekipa je nevjerojatna, izvukli smo snagu i to je ono što krasi Hrvatsku, ali ne smijemo letjeti – zaključio je Igor Karačić.
Domagoj Duvnjak je s osam pogodaka bio naš najbolji igrač. Šest je pogodaka dao Marino Marić. Sander Sagosen bio je najefikasniji na drugoj strani s deset pogodaka.
Ove nedjelje od 16.30 sati u velikom finalu Europskog prvenstva igrat će Hrvatska i Španjolska.

Foto: Press – Hrvatski rukometni savez