fbpx

Supertalent – Trikovi s loptom, egzotični ples i romantični glazbenici uživo

Show…

Četiri mjesta u finalu showa Supertalent već su se popunila, a tko će im se još pridružiti, doznat ćemo u još jednoj emisiji uživo koja obećava snažne emocije i najluđu zabavu

SupertalentNa audiciji je osvojio sve simpatije žirija, posebno ženskog dijela te mu je žiri prognozirao blistavu karijeru, a za ovu nedjelju Filip Rudan priprema još jedno iznenađenje za sve svoje obožavatelje. U duhu atributa kojega je dobio od žirija, Filip će nastupiti s pjesmom Ed Sheerana – Perfect, a hoće li i nakon ovoga nastupa ostaviti, kako bi Davor rekao, mnoštvo slomljenih srdašaca, ostaje nam za vidjeti.
Miljenik žena, Mirza Malkoč iz Bihaća ovoga puta nastupit će s pjesmom Bijelog dugmeta Supertalent– Sve je to od lošeg vina, a hoće li si uspjeti osigurati mjesto u finalu tek ćemo doznati. Dvadesetogodišnju Riječanku Elizabeth Zaccero Martina je na audiciji prozvala Pepeljugom te joj zamjerila što je previše išla u smjeru imitacije istaknuvši kako ima sjajan vokal. Za polufinale Elizabeth priprema pjesmu Never Enough iz mjuzikla The Greatest Showman.
Od plesača u trećoj polufinalnoj emisiji showa Supertalent nastupit će Plesni studio Fusion iz Zagreba, Davorov zlatni gumb – Plesni klub Dance Queen koji će ovoga puta doći u rekordnom broju – njih 60 zaplesat će na koreografiju inspiriranu pričom Zvonaru crkve Notre Dame.
Svakako zanimljiv nastup osigurat će Lea Milanović koja će zaplesati trbušni ples te Marin Čačija kojemu je Martina na audiciji poručila:
– Supertalent danas, sutra neka druga svjetska pozornica!
Osim plesa i pjevanja, vidjet ćemo još i akrobata Darija Zvornika, koji će ovoga puta izvesti vježbe u zraku, a doznat ćemo i koje je nove trikove s nogometnom loptom pripremio Samir Salčin, kao i koje je nove trikove Leona Borovčak naučila svog psa Bena.

Foto: Press