Ekskluzivno: Anita Dujić sasvim iskreno o životu, karijeri i ljubavi
By Gordana Malašić Lazić On 6 pro., 2017 At 03:52 PM | Categorized As Intervju, LifeStyle, Moda, Naslovnica, Vijesti | With 0 Comments

Za Scena.hr…

IMA ŠKOTSKI ŠARM: Lijepa Anita voli Duncana Broadfoota iz Škotske. Za portal Scena.hr kaže da je zaljubljena i sretna. Veseli se i zajedničkom dočeku Nove godine i odmoru na egzotičnoj destinaciji

Anita DujićAnita Dujić jučer je bila na predstavljanju švedskog brenda Barnängen. Kaže da joj se njihovi kozmetički proizvodi sviđaju jer su na prirodnoj bazi. Anita je bila tinejdžerka kad se počela baviti manekenstvom, pa je već s 15 godina bila u doticaju s kozmetičkom industrijom.
– Da, jako rano sam se počela njegovati, ali nikad nisam pretjerivala – rekla je manekenka, set dekoraterka i dizajnerica nakita za portal Scena.hr. Iako je kao vrlo mlada djevojka ušla u svijet mode, Anita ističe da joj nije žao.

Karijera
– Meni je taj posao donio lijepo i dobro životno iskustvo. Manekenstvo me puno toga naučilo. Istina je da sam neke stvari u mladosti propustila. Recimo, nisam išla na maturalac jer sam tada imala snimanje u Francuskoj. No zato sam jako rano naučila što znači zarađivati svoj novac, biti odgovoran i samostalan. Ipak, uspjela sam balansirati jedno i drugo. Nisam bila potpuno lišena mladosti – naglasila je lijepa Anita. Dodaje da su joj roditelji bila velika podrška u karijeri.
– Moji roditelji imali su stav da svoju djecu neće sputavati u životnim odabirima. Tako da smo jako rano počeli donositi odluke. Ponosni su na svaki moj uspjeh i uspjeh brata. Oni se danas brinu samo da ne radim previše, a zbog terorizma brinu se i kad putujem – ispričala je. Anita je kao asistent scenografije radila na snimanju filma ‘Mamma Mia 2‘ na Visu.

Ljubav…
Anita Dujić– To su veliki projekti, zahtjevno je, ali je zaista jedno divno iskustvo – kazala je. Aniti se na tom snimanju dogodila i ljubav sa Škotom Duncanom Broadfootom, koji živi u Londonu.
– Ne želim puno pričati o tome jer je sve to još jako svježe. No mogu reći da sam zaljubljena i sretna – otkrila je lijepa Anita za ekskluzivno portal Scena.hr. Na pitanje razmišlja li o preseljenju u London, Anita je kratko kazala:
– Ne znam, rano je još za bilo što pričati, ali nikad se ne zna.
Zanimalo nas je i kako je Duncan osvojio njezino srce.
– Ima škotski šarm – otkrila je uz osmijeh. Anita se veseli zajedničkom putovanju na egzotičnu destinaciju.
– Dragi i ja idemo malo u toplije krajeve. Zajedno ćemo dočekati Novu godinu i odmoriti se desetak dana – otkrila je Anita za portal Scena.hr. Između poslova i odmora, Anita stigne razvijati i svoj brend Juno, dizajn nakita s njezinim potpisom.

Foto: Scena.hr

comment closed