fbpx

Vatreni: Svi ko jedan – Srce vatreno!

Bordeaux…

Vatreni

Vatreni– Svi ko jedan – napisao je naš reprezentativac Duje Čop na društvenoj mreži.
Nekoliko sati prije utakmice 3. kola skupine D Europskog nogometnog prvenstva u Francuskoj između reprezentacija Hrvatske i Španjolske, hrvatski i španjolski navijači ispunili su ulice Bordeauxa.
– Vatreni su prijepodne iskoristili za šetnju Bordeauxom te razgovor i pripremu za dvoboj sa Španjolskom – napisali su na društvenoj stranici HNS-a.
A uoči posljednje utakmice u skupini protiv reprezentacije Španjolske, na konferenciji za medije Ivan Rakitić podijelio je svoja razmišljanja;
– Možda su oni i najkompletnija reprezentacija Vatrenina svijetu, a nije im bilo lako tijekom priprema, no to iskreno nije nikoga previše ni zanimalo. Važnije su im, naravno, utakmice na Europskom prvenstvu, i suvišno je govoriti o njihovim kvalitetama. Teško je svima koji igraju protiv njih, pogotovo protiv čarobnjaka Inieste od kojega sam mnogo naučio i uz kojega sam uživao, no uvijek postoji ideja kako im se suprotstaviti i moramo se držati svog stila. Dokazali smo da se možemo nametnuti, pa neka i oni malo razmišljaju o nama. Nadam se da se Iniesta ispucao i da će se sada malo odmoriti za drugi krug, ali i njemu kao i svim suigračima iz Barcelone želim svu sreću.
Grupnu fazu natjecanja Hrvatska zatvara večeras u Bordeauxu protiv Španjolske, a utakmica počinje u 21,00 sat.

Foto: Društvena mreža HNS, Duje Čop