fbpx

Upute za hrvatske navijače: Podržimo Vatrene!

Bordeaux…

Priopćenje HNS prenosimo u cijelosti;

Upute za hrvatske navijače– Hrvatski nogometni savez ovim putem poziva hrvatske navijače da korektnim navijanjem daju podršku hrvatskoj reprezentaciji na večerašnjem susretu protiv Španjolske.
Dragi navijači, u ime Hrvatskog nogometnog saveza i hrvatske reprezentacije zahvaljujemo Vam na odličnoj potpori u dosadašnjem dijelu Eura. Zbog strožih kontrola ulaska u odnosu na utakmice u Parizu i Saint-Etienneu, molimo sve navijače Vatrenih da na stadion u Bordeauxu dođu na vrijeme – najkasnije tri sata prije početka utakmice – kako bi mogli pravovremeno ući na stadion te izbjeći gužve uoči samog početka utakmice.
Također, ne zaboravite osobne dokumente radi uspoređivanja istovjetnosti podataka na ulaznicama s osobnim podacima.
Navijače hrvatske reprezentacije ovim putem molimo da se ne koriste nasiljem u slučaju eventualnih huliganskih izgreda već da u takvoj situaciji ostave dovoljno prostora sigurnosnim službama da nesmetano postupaju prema izgrednicima.
Danas nas čeka novi izazov te Vas pozivamo da još jednom na fer i korektan način bodrite Hrvatsku do uspjeha. Recimo NE diskriminaciji, rasizmu i nasilju. Navijajmo za Hrvatsku i za naše reprezentativce u duhu fair-playa, respekta i tolerancije.
Budimo ponosni navijači Hrvatske! – Hrvatski nogometni savez.

Foto: HNS