fbpx

Djevojka Ivice Zubca: Kristina Prišč: Ja sam najponosnija cura na svijetu!

Ekskluzivno za Scenu…

Lijepa Kristina kaže da je Ivica jedostavan, pažljiv i duhovit dečko. Kristina i talentirani košarkaš zaljubili su se prošle godine

Kristina PrišćKristina Prišč (24) velika je podrška svom dečku koji je prošlog tjedna postao igrač LA Lakersa. Ivica Zubac (19) je odličnom igrom oduševio i navijače u svojoj prvoj utakmici u dresu Lakersa s brojem 40.
– Poseban je osjećaj gledati ga kako ostvaruje svoje snove. Smatram da sam u ovom trenutku najponosnija cura na svijetu – rekla je Kristina ekskluzivno za portal Scena.hr. Ivica je izabran kao 32. pick na ovogodišnjem NBA draftu te je s LA Lakersima potpisao ugovor na tri godine. Kristina nam je opisala kako se osjećala te večeri.
– Trema, strah, sreća… Iako sam se pripremala na tu večer, emocije su me svladale i kad su pročitali njegovo ime, rasplakala sam se od sreće. To je bila noć puna iznenađenja i sigurno najduža noć u životu – otkrila je. Kristina i talentirani košarkaš zaljubili su se prošle zime.
– Naša priča počela je spontano i neočekivano. Ivica ima izuzetan karakter. Jednostavan je, pažljiv i Kristina PriščKristina Priščduhovit, a tome jednostavno nisam mogla odoljeti – naglasila je Kristina koja će se uskoro pridružiti Ivici u Los Angelesu. Lijepa djevojka košarkaša bavi se jahanjem i modelingom.
– Trenutno je modeling u stanju mirovanja, ali ako mi se u Americi ponudi prilika, zašto ne. Taj posao volim i oduvijek me zanimao, no u Hrvatskoj se od tog posla ne može živjeti – objasnila je Kristina. Dodaje kako će se u LA-u nastaviti baviti konjičkim sportom. A planovi…
– Imamo samo jedan plan, osvojiti Ameriku – zaključila je sretna Kristina za portal Scena.hr.

Foto: Kristina Prišč priv. album
Fotogalerija: [nggallery id=657]