fbpx

Ivica Zubac oduševio u prvoj utakmici, dobio nadimke Zu Block i Big Z

Las Vegas…

Ivica Zubac

Ivica Zubac– Bilo je trenutaka u kojima sam si govorio: ‘Ne mogu ovog dečka povući iz igre, nevjerojatan je, odakle dolazi? – nakon utakmice rekao je trener ljetnih priprema Los Angeles Lakersa, Jesse Mermuys.
Ivica Zubac sinoć je prvi put igrao u dresu Los Angeles Lakersa. To je bila prva utakmica LA Lakersa u sklopu ljetnih priprema, a odigrana je u Las Vegasu protiv New Orleans Pelicansa. Ivica je započeo utakmicu u početnoj petorci. U igri je proveo 28 min i 40 sek te postigao 11 koševa uz šut 3-4, pet skokova i tri blokade. Na kraju su Lakersi utakmicu dobili s 20 koševa razlike rezultatom 85:65. Već u prvim minutama Ivica je oduševio navijače igrom i blokadama, a na kraju utakmice obožavatelji na društvenim mrežama oduševljeni igrom dali su Ivici i nadimke: ‘Zu Block’, ‘Big Z’…
Ivica ZubacI suigrači su oduševljeni Ivičinom igrom te ga uspoređuju s velikanima Dikembe Mutombom i Marc Gasolom.
– Ovaj dečko zna kako igrati, tu nema govora. Ne znam razumije li što mu govorim, ali on se potpuno predaje igri i igra kako treba – zaključio je Mermuys.
Sljedeću utakmicu LA Lakersi igraju protiv Philadelphije. Kako se Ivica osjećao na NBA draftu te njegove prve dojmove u LA Lakersima možete pročitati u ekskluzivnom intervjuu za portal Scena.hr na linku, a kako je izgledao prvi nastup Ivice pogledajte u videu.

Foto: Los Angeles Lakers Twitter
Video: [vsw id=”Av8ejGU0eJ8″ source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]