fbpx

Voice: Prolazak u dvobojima izborilo šestero natjecatelja!

HRT…

U showu ‘The Voice – Najljepši glas Hrvatske’ nastavljeni neizvjesni dvoboji

The Voice, Mateo PilatDruga emisija dvoboja u showu ‘The Voice – Najljepši glas Hrvatske‘ značila je prolazak za šestero natjecatelja, a za šestero rastanak od pjevačkog natjecanja. U drugoj emisiji audicija nastupila su po dva para mentora Jacquesa Houdeka i mentorice Indire Levak te po jedan par Tonyja Cetinskog i Ivana Dečaka.
Pjerino Ružević i Mateo Pilat, moderni dečki koji prate glazbene trendove, kako je istaknuo njihov mentor Jacques, u dvoboju su odmjerili snage izvedbom pjesme Davida Guette i Sie, ‘Titanium’. Pobjedu je odnio Pjerino koji se u prvoj emisiji The Voice predstavio pjesmom Sama Smitha ‘Stay with me’. U roku od 15 sekundi natjerao je sve mentore ne samo da pritisnu tipku ‘moj glas’ nego i da se rasplešu.
Samanta Bučaj i Mateo Resman koji su, prema The Voice, Mateo Resmanriječima mentorice Indire, na početku glazbenog puta, u dvoboju su nastupili s pjesmom ‘Još jednom’ grupe Silente. Natjecanje nastavlja Mateo koji se u prvoj emisji predstavio predstavio rock-baladom ‘Bed of roses’. Već se činilo da audiciju neće proći, no u zadnji čas tipku ‘moj glas’ pritisnula je Indira.
– U ovom sam showu dosad naučio da se ljudi mogu neopisivo vezati putem glazbe – rekao je Mateo i dodao da bi se u nastupima uživo The Voice, Božidarka Čerinahtio predstaviti pjesmama u stilu koji preferira, a to je rock i alternativni rock.
– Sretna sam jer sam prošla, a tužna sam zbog Vladeka. Zbližili smo se. Znaš da je to show i da netko treba ispasti, ali to potisnete jer si ne želite to priznati – rekla je nakon dvoboja Božidarka i dodala da se jako raduje nastupima uživo.
Vladimir Matica i Božidarka Matija Čerina, dvoje ‘fajtera’, kako ih je opisao Tony, za prolaz su se borili pjesmom ‘Cryin’ The Voice, Elena Stellagrupe Aerosmith. Tony je presudio da je pobjedu izborila Božidarka.
– Nije mi žao Nicole jer ona ne bi htjela da je žalim, ali s njom sam ‘kliknula’ odmah premda se rijetko za nekoga vežem. U duetu moraš uživati u onome s kim pjevaš i u pjesmi da bi to mogao prenijeti publici – rekla je nakon dvoboja Elena.
Od energične Nicole Vidak i samozatajne Elene Stelle mentor Ivan htio je dobiti bombu, a djevojke su se za prolazak borile pjesmom ‘Back to black’ Amy Winehouse. Natjecanje nastavlja Elena.
The Voice, Egon MarićU dvoboju Ane i Egona, Jacques je dobio spoj rocka i bluesa, a oni su svoje pjevačke sposobnosti u dvoboju pokazali pjesmom ‘Give me one reason’ Tracy Chapman. U showu ostaje Egon Marić koji je nakon nastupa izjavio:
– Pjevanje u duetu teže je  nego što sam mislio. Kad si sam, imaš slobodu, a u duetu trebaš razmišljati, premda je bilo prostora za improvizaciju”.
Tomislav Užarević i Ivan Županović obojica za život zarađuju pjevajući i znaju koliko je taj kruh težak. U dvoboju su se sučelili izvedbom pjesme ‘New York, New York’ koju je proslavio Frank Sinatra. Uspješniji je bio Tomislav.
The Voice, Tomislav Užarević– Nisam očekivao da će mi se okrenuti Indira, ne razumijem se previše u njezinu glazbu, međutim sada vidim da se ne bih uklopio ni u jedan drugi tim. Indiru ne bih dao ni za što – rekao je nakon dvoboja i dodao da je njegov suparnik Ivan fantastičan pjevač.

Foto: Dario Njavro za HRT